Antal träffar: 634

Soffor

Vi älskar soffor! I vårt breda sortiment hoppas vi att du ska finna just din drömsoffa – oavsett vilken stil, färg, storlek och modell du eftersöker. Spana in våra härliga 2-4 sitssoffor, sammetssoffor, divansoffor, howardsoffor, skinnsoffor, u-soffor, chesterfieldsoffor, modulsoffor, bäddsoffor, hörnsoffor och bio/reclinersoffor. Du kan dessutom alltid komplettera din soffa med en passande fotpall, sittpuff eller sofftillbehör så som nackstöd. Valet är helt upp till dig! Nedan har vi samlat lite råd att ha i åtanke när du ska köpa en soffa.

 

Storlek på ditt utrymme

Hos oss spelar det ingen roll om utrymmet du tänker inreda är stort eller litet. Vi har nämligen soffor i flera olika storlekar. Har du ett mindre utrymme passar exempelvis en 2-4 sitssoffa eller bäddsoffa bra in. Med en modulsoffa kan du enkelt justera storlek och utseende vilket gör det enkelt att ge din soffa ett nytt liv. Om du har ett större utrymme och eftersöker en stor soffa rekommenderar vi en U-soffa eller divansoffa.

 

Användningsområde

Vem eller vilka kommer att använda soffan samt vid vilka tillfällen? Har du exempelvis husdjur och barn hemma eller har tänkt att äta och dricka gott sittandes eller liggandes på den? Då skulle vi rekommendera att välja en soffa med avtagbar klädsel. På så vis kan du enkelt tvätta den när fläckolyckan är framme. Om du väljer en soffa vars klädsel inte är avtagbar, kan du ta hand om din soffa genom användning av textilrengöring och textilskydd.  

 

Stil

Stilen du strävar efter har stor påverkan på vilken soffa du väljer i slutändan. Vi har trendiga, klassiska och tidslösasoffor. Många utav våra soffor är i beige samt vit som just nu är riktigt populära färgval för soffor.

 

Beställ tygprov

Vi vill underlätta för dig när du handlar soffor hos oss och därför kan du beställa hem tygprov helt kostnadsfritt. På detta vis får du ett intryck av kvaliteten och färgen på tyget i verkligheten innan du bestämmer dig för om du vill köpa soffan eller inte.  
Logga in