Antal träffar: 17

Skinnsoffor

En skinnsoffa eller lädersoffa är inte bara vacker att titta på - den är även väldigt praktisk. Enkel att torka av och ännu lättare att hålla ren och fräsch. I vårt utbud av skinnsoffor och lädersoffor hittar du flera olika modeller och varianter framtagna med en stark designprofil. Inför ett köp av möbler är det ofta plånboken som styr, därför har vi ett utbud av skinnsoffor som funkar för dig som är ute efter billiga skinnsoffor, samt skinnsoffor i olika modeller och storlekar. Vi har något som passar alla, allt för att du ska hitta en modell som passar i just ditt hem. Här finner du även reclinersoffor, som är klädda i mockaimitation.

Vårt utbud av skinnsoffor, lädersoffor

Om du söker en vardagsrumssoffa som är enkel att rengöra, har lång livslängd och bara blir vackrare med tiden, då är det förmodligen en skinnsoffa du ska köpa. Få möbler är så praktiska och slitstarka som skinnsofforna. Är du ute efter en liten skinnsoffa, en billig skinnsoffa eller en skinnsoffa med divan eller med hörn, då kan du enkelt filtrera fram ditt val i vår filtreringsfunktion. Välj bara vilken modell, vilket pris eller vilken storlek du önskar så får du fram ett val anpassat för dig. En lädersoffa är en investering för livet och vi har ett brett sortiment av lädersoffor, bl.a. moderna varianter av skinnsoffor och klassiska chesterfieldsoffor.

Så tar du hand om din skinnsoffa

Att rengöra och hålla en skinnsoffa fräsch är enkelt och inte alls särskilt tidskrävande som många tror. Torka bara av soffan med ljummet vatten och eventuellt lite mild såpa för att avlägsna smuts samt fläckar. Det många däremot glömmer är att återfukta sin skinnsoffa med läderbalsam. Innan du återfuktar skinnet så rekommenderar vi att rengöra det på djupet med hjälp av läderrengöring. Gör du detta så har du en vacker soffa i skinn under många år framöver. Kika runt bland våra produkter inom möbelvårdSkinnsoffor i konstläder?

Numera tillverkas de flesta skinnsoffor i en kombination av äkta skinn samt konstläder. Allt som oftast väljer man då ett äkta läder på alla slitytor, såsom sitt- och ryggkuddarna samt armstöden. På ryggen och baksidan av soffan väljer man däremot ett konstläder som ser mer eller mindre identiskt ut. Den stora fördelen med att tillverka en skinnsoffa enligt denna princip är att det blir mycket billigare utan att påverka kvaliteten.

 

Köpa Skinnsoffa

Självklart ska du köpa din skinnsoffa online! Hos oss på Soffadirekt ska du känna dig trygg, säker och inspirerad när du genomför ditt köp. Vår leveranstid för lagerförda varor är normalt sett 2-7 dagar och självklart erbjuder vi flera olika varianter av betalningsmetoder. Önskar du att delbetala ditt köp ser du delbetalningsinformation kopplad till varje enskild produkt, men önskar du istället att köpa nu men betala senare så erbjuder vi den typen av betalningslösningar också. Allt för att du ska få en köpupplevelse som matchar dina behov!

Logga in