Antal träffar: 28

U-soffor

U-soffan är en av våra största soffmodeller. U-soffor är stora, snygga och framförallt - otroligt bekväma! U-Soffan har fått sitt namn efter sin form. U-soffor är formade som ett u där soffan har två divaner på vardera sida och sittplatser däremellan. Det är verkligen en soffa för den stora familjen eller för alla de där sociala tillfällena när man vill att alla ska få plats, eller för dig som har behov av många och sköna sittplatser. För fredagsmyset, filmkvällen och fotbollsmatchen är det svårt att hitta en bättre typ av soffa. Familjefriden är äntligen räddad, i våra u-soffor finns det två divaner som ger alla varsin favoritplats. Våra u-soffor finns också i väldigt många utföranden, om du är intresserad av en u-soffa i sammet eller linne har vi soffan för dig. Vi gör aldrig avkall på design så oavsett om du är ute efter en billig u-soffa eller en stor u soffa så har vi flera valmöjligheter på vår sida.


Bekväma U-soffor

En u-soffa är en soffa med dubbla divaner. För det mesta har modellen ett öppet avslut - som är en större divan, samt en mindre divandel. Detta är den perfekta tv-soffan, med gott om sittplatser för hela familjen. Det är nämligen en av våra mest populära soffor och den finns i flera olika storlekar och en mängd olika färger. För den som har plats kommer u-soffan att vara en trogen vän under många år framöver. Den är uppskattad av många. U-soffan är inte bara en funktionsmöbel utan också en designmöbel som fångar alla blickar.


Hur vet man om u-soffan är höger- eller vänsterställd?

Om du står och tittar på soffan framifrån så har du två divaner. Då är det den stora divanen som avgör huruvida din u-soffa är höger- eller vänsterställd. Är den största divanen/öppna avslutet på höger sida så är soffan högerställd, och vice versa för vänsterställda soffor. Om du är osäker - tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna med att välja rätt.


Vad skiljer de olika u-sofforna åt?

I vårt sortiment finns det u-soffor i flera olika kvalitéer och storlekar. Vår målsättning är att oavsett din budget så ska du ha råd att köpa en u-soffa på SoffaDirekt.se. Alla modeller håller en hög kvalitet i förhållande till sin prisbild. En tumregel är dock att ju mer pengar du betalar för din u-soffa - desto högre kvalitet får du. Men i slutändan så är dina behov och önskemål som avgör vilken u-soffa du väljer.

 

Köpa U-soffa

Vid ditt köp av u-soffa online hos oss på Soffadirekt ska du känna dig trygg. Din köpupplevelse ska vara inspirerande, enkel och tydlig och självklart ska bra leverans- och betalningsmetoder finnas anpassade just för dig. Normalt sett levereras våra lagervaror inom 2-7 arbetsdagar. Vid frågor är du också självklart välkommen att kontakta vår kundservice eller chatta med vår chattfunktion som är öppen dygnet runt.

Logga in