Antal träffar: 1177

Mattor

Inred hemma med en mysig matta! Hos oss hittar du ett brett utbud av snygga mattor och prisvärda ull-, bomulls- och viskosmattor. Att köpa en matta kan ibland vara lite klurigt och vi är här för att hjälpa dig med ditt köp, för vad är en ny soffa eller mjuk och skön säng, utan en mysig matta under? Vi tycker att mattan är en helt fantastisk inredningsdetalj som sätter prägel på ett helt rum. Lika självklart som det är för oss att hålla en hög kvalitet på våra möbler, lika självklart är det för oss att erbjuda mattor av en hög kvalitet i kvalitetsmaterial. Att köpa en matta online ska vara inspirerande, tryggt och enkelt!

Välja matta

Försök att hitta en stil och storlek som passar för just din matta. Kanske har du en mörk och modern soffa och känner att du behöver lite ljus i rummet och därför vill matcha med en lite ljusare matta? Eller har du en stor soffgrupp och behöver något rustikt och rejält i form av matta för att fylla ut rummet mer? Börja med att hitta rätt stil, sedan färg och till sist storlek på mattan. Ett tips är att välja en stor och rejäl matta. Om du väljer en för liten storlek på mattan så är risken stor att det ser lite avskalat ut. För att få till den där varma och inbjudande känslan så rekommenderar vi verkligen att man satsar några extra hundralappar på sin matta och köper en storlek större än vad som var tänkt från början. Ofta är det ett beslut man sällan ångrar när man väl ser skillnaden. 

Självklart finns det annan inredning, samt begränsningar i mått och budget att ta hänsyn till vid valet av matta, men i övrigt så är det upp till dig och din smak att välja matta. Söker du en skimrande viskosmatta för att matcha sammetssoffan, eller kanske en mjuk och gosig ryamatta? Generellt kan man annars säga att du enklast väljer matta med hänsyn till övrig inredning, såsom soffa eller matbord. Har du en klassisk soffgrupp så passar det bra med en stor och klassisk ullmatta. Har du en mindre och modernare variant av divansoffa så kanske en bomulls- eller ryamatta gör sig bättre. Vår förhoppning är att oavsett vilken typ av produkt du söker så ska du kunna hitta den i vårt sortiment av prisvärda mattor.

 

Köpa matta online

Hos SoffaDirekt kan du handla matta online på ett tryggt, bekvämt och enkelt sätt. Våra mattor håller hög kvalitet och finns för det mesta i ett flertal olika storlekar och färger. Vår ambition är att din köpupplevelse ska vara helt utan krångel samtidigt som du ska bli inspirerad och enkelt kunna navigera dig fram i vårt stora utbud av mattor. Ofta har du leverans inom ett par dagar, då vi skickar alla lagervaror direkt.

JUTE Rund Matta Svart
53
1255 :-
595 :-
Natur NaturSvart
FÅRSKINN Vit
FÅRSKINN Vit
Outlet
54
1495 :-
695 :-
Logga in