Antal träffar: 78

Sammetssoffor

Sammet är ett exklusivt materialval som andas lyx och kvalité, något som gör sig perfekt för en soffa. Ofta kombineras denna fantastiska tygkvalitet med en vacker och tidlös design, och våra soffor är inget undantag. Välj och vraka bland våra sammetssoffor i exklusiv design till vår oslagbara prisbild. Vill du också skapa ett lyxigt och elegant hem så kan vi varmt rekommendera en vacker soffa i sammet.

Soffor i sammet

Det finns väldigt många olika val och möjligheter för en soffa i det exklusiva materialet sammet. I vårt sortiment kan du välja mellan att köpa en djup sammetssoffa eller om du hellre är ute efter en väldigt mjuk soffa kan du också få den i det lyxiga materialet sammet. Valmöjligheterna är många och för att få en soffa som bäst är anpassad efter dina behov är det viktigt att du tänker igenom hur du vill ha din soffa, om du vill ha en stor, liten eller djup soffa. Alla dessa varianter går att få i det populära textilvalet sammet. Har du en mindre budget och har inte möjlighet att investera i en lite exklusivare sammetssoffa, finns i vårt sortiment billiga sammetssoffor som är anpassade för den med en lite mindre budget. Vi erbjuder en bredd på antalet sittplatser för din sammetssoffa från 2 sittplatser till 6 sittplatser.

När det kommer till textilval är det inte alltid lätt att skilja på vad som är vad. När det kommer till sammetssoffor är det en viss skillnad för en sammetssoffa mot exempelvis en plyschsoffa. En sammetssoffa har väldigt korta, fina, små fibrer vilket gör materialet väldigt lent och mjukt samtidigt som det kan kännas väldigt tungt och kraftigt medan en soffa i exempelvis plysch eller velour har längre fibrer. För en sammetssoffa gäller att luggen på tyget även bestämmer fibrernas riktlinjer, hur ljuset sedan faller på dessa avgör hur tyget ser ut och dess känsla. När du köper en soffa i sammet kan det vara bra att tänka på att tygets utseende kommer att justeras i förhållande till ljus samt hur man hanterat tyget, lite beroende på hur luggen hanteras så kommer utseendet att variera.

Köp billiga sammetssoffor hos Soffadirekt

Oavsett om du är ute efter en stor sammetssoffa, en mindre variant eller en billig sammetssoffa så ska du känna dig trygg med ditt köp av soffa online hos oss. Vi finns här för att guida dig med ditt köp. Din köpresa ska vara enkel, inspirerande, trygg och effektiv. Våra soffor levereras med snabba leveranser ofta med en leveranstid på 2-7 dagar. Självklart har du också möjlighet att delbetala ditt köp hos oss. Du kan lägga din beställning och betala senare. Är det så att du har frågor eller undrar över något i samband med ditt köp är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.

Logga in