Antal träffar: 20

Glasbord

För dig som är ute efter att köpa ett glasbord soffbord, finns många soffbord med skivor av glas i vårt sortiment. Oavsett om du är ute efter ett runt glasbord eller ett fyrkantigt glasbord har vi valmöjligheterna till dig. Ett glasbord soffbord är en väldigt populär inredningsdetalj som blivit mer och mer trendig senare år. Ett soffbord i glas upplevs ofta som väldigt luftigt och ger ett nätt intryck i mindre miljöer, av den anledningen passar ett glasbord dig som bor i något mindre miljöer. Användningsområdena för ett glasbord soffbord är dock väldigt många och även för dig som bor i stora ytor är ett glassoffbord användbart. Om du bor stor är ett runt glasbord att föredra men även ett fyrkantigt glasbord soffbord kan ta för sig och skapa en väldigt luftig och trendig känsla i stora miljöer. Vi hoppas vi har något för alla och det gäller även våra soffbord. För dem som älskar glasbord och soffbord med glasskiva så har vi en mängd fina bord att välja mellan. Glas är dessutom ett enkelt material att rengöra och underhålla.  

 

Form på glasbord soffbord

Runt glasbord, fyrkantigt glasbord osv.

Innan du väljer vilket glasbord soffbord som skulle passa hemma hos dig är det bra att fundera över vilken form som du tycker bäst om och som även kommer att passa på den tilltänkta ytan för soffbordet hemma hos dig. Ett runt glasbord skapar en mjuk, skulptural känsla i ett rum medan ett fyrkantigt glasbord kan vara lite lättare att placera ut i ett rum. Hur din befintliga möblering ser ut spelar stor roll i förhållande till valet av glasbord soffbord. Har du många möbler redan idag som upplevs tunga och stora är valet av glasbord soffbord perfekt eftersom ett glasbord upplevs som lite nättare och luftigare än möbler i solida material, men tänk på att ett runt glasbord tar yta vid alla möbler. Så mät ordentligt inför ditt köp. Våra glasbord soffbord finns i många storlekar, färger osv. Hos oss kommer du att hitta soffbordet som passar bäst just för dig.

Köpa glasbord soffbord

När du köper ditt glasbord soffbord hos oss på soffadirekt.se ska du känna dig trygg. Det ska vara enkelt och säkert att köpa glasbord soffbord online. Vi erbjuder snabba leveranser och skickar våra lagerförda varor inom 2-7 dagar. Du har naturligtvis möjlighet att delbetala ditt köp. Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder för att kunna anpassa oss till dina behov. Är det så att du istället föredrar att köpa ditt glasbord soffbord innan du betalar så finns de betalningsalternativen också.

Vi värnar mycket om din köpupplevelse och hoppas att du finner din köpresa både inspirerande och enkel. Vi arbetar hårt med att skapa en inspirerande miljö som inte gör avkall på enkelheten i ditt köp online. Vi önskar att du via våra filtrerings- och sökfunktioner enkelt ska kunna söka dig fram till din varugrupp eller vara av intresse. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundserivce eller chatta med vårt dygnet runt öppna chatt. 

PRISMA Soffbord 120 Svart
PRISMA Soffbord 120 Svart
54
Mässing
PRISMA Soffbord 80 Mässing
PRISMA Soffbord 80 Mässing
63
Svart
PRISMA Soffbord 120 Mässing
PRISMA Soffbord 120 Mässing
60
Svart
STAR Soffbord Svart
STAR Soffbord Svart
43
Mässing Silver
STAR Soffbord Krom
STAR Soffbord Krom
43
Svart Mässing
ELSA Soffbord Rund Glas Svart
ELSA Soffbord Rund Glas Svart
Outlet
33
Silver
ETNE Soffbord
ETNE Soffbord
Outlet
29
6315 :-
4495 :-
EVAN Soffbord Guld 80 x 80 x 45
EVAN Soffbord Guld 80 x 80 x 45
Outlet
41
POND Soffbord Glas Vit
POND Soffbord Glas Vit
30
Svart
POND Soffbord Svart
POND Soffbord Svart
30
4795 :-
3357 :-
VitMässing
ELSA Soffbord Rund Glas Krom
ELSA Soffbord Rund Glas Krom
Outlet
25
Svart
Logga in