Antal trffar:

Glasbord

För dig som är ute efter att skaffa ett glasbord som soffbord, så finns det många soffbord med skivor av glas i vårt sortiment. Ett glasbord som soffbord är en väldigt populär inredningsdetalj som blivit mer och mer trendig senare år. Ett soffbord i glas upplevs ofta som väldigt luftigt och ger ett nätt intryck i mindre miljöer, av den anledningen passar ett glasbord dig som bor i något mindre hem. Användningsområdena för ett glasbord är dock väldigt många och även för dig som bor i stora ytor är det användbart. Om du bor stort är ett runt glasbord att föredra men även ett fyrkantigt glasbord kan ta för sig och skapa en väldigt luftig och trendig känsla i stora miljöer. För dem som älskar glasbord och soffbord med glasskiva så har vi en mängd fina bord att välja mellan.

 

Runda eller fyrkantiga glasbord

Innan du väljer vilket glasbord som skulle passa hemma hos dig är det bra att fundera över vilken form som du tycker bäst om och som även kommer att passa på den tilltänkta ytan för soffbordet hemma hos dig. Ett runt glasbord skapar en mjuk, skulptural känsla i ett rum medan ett fyrkantigt glasbord kan vara lite lättare att placera ut i ett rum. Hur din befintliga möblering ser ut spelar givetvis stor roll i förhållande till valet av glasbord. Har du många möbler redan idag som upplevs tunga och stora är valet av glasbord som soffbord perfekt eftersom ett glasbord upplevs som lite nättare och luftigare än möbler i solida material, men tänk på att ett runt glasbord tar yta vid alla möbler. Så mät ordentligt inför ditt köp. Våra glasbord finns i många storlekar och färger. Hos oss kommer du att hitta soffbordet som passar bäst just för dig.

Hur gör man rent ett glasbord?

Glas är ett enkelt material att rengöra och underhålla. Ett enkelt knep är att använda sig av en luddfri trasa och fönsterputsspray. Svårare än så är det inte att hålla glasbordet rent, även om det första man kanske tänker på är att det snabbt blir fläckigt. Men om du som många andra föredrar utseendet av ett glasbord kan vi lugna dig med att det inte alls är svårt att rengöra och underhålla.

Köp ett glasbord som soffbord

När du köper ditt glasbord hos oss på soffadirekt.se ska du känna dig trygg. Det ska vara enkelt och säkert att köpa glasbord online. Vi erbjuder snabba leveranser och skickar våra lagerförda varor inom 2-7 dagar. Du har naturligtvis möjlighet att delbetala ditt köp. Vi erbjuder flera olika betalningsmetoder för att kunna anpassa oss till dina behov. Är det så att du istället föredrar att köpa ditt glasbord innan du betalar så finns de betalningsalternativen också. Vi värnar mycket om din köpupplevelse och hoppas att du finner din köpresa både inspirerande och enkel. Vi arbetar hårt med att skapa en inspirerande miljö som inte gör avkall på enkelheten i ditt köp online. Vi önskar att du via våra filtrerings- och sökfunktioner enkelt ska kunna söka dig fram till din varugrupp eller vara av intresse. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundserivce eller chatta med vårt dygnet runt öppna chatt.

PRISMA Soffbord 120 Svart
PRISMA Soffbord 120 Svart
3495 :- 4995 :-
STAR Soffbord Svart
STAR Soffbord Svart
1495 :- 3995 :-
PRISMA Soffbord 120 Mssing
PRISMA Soffbord 120 Mssing
3495 :- 4995 :-
STAR Soffbord Krom
STAR Soffbord Krom
1495 :- 3995 :-
LAMOUR Soffbord x 2
LAMOUR Soffbord x 2
5295 :-
PRISMA Soffbord 80 Mssing
PRISMA Soffbord 80 Mssing
2495 :- 3995 :-
STAR Soffbord Mssing
STAR Soffbord Mssing
2995 :- 3995 :-
DIAMOND Soffbord Rektangel
DIAMOND Soffbord Rektangel
2795 :- 2995 :-
HARPER Soffbord Glas Svart
HARPER Soffbord Glas Svart
2495 :- 4395 :-
ETNE Soffbord
ETNE Soffbord
4495 :- 6315 :-
EVAN Soffbord Guld 80 x 80 x 45
EVAN Soffbord Guld 80 x 80 x 45
GABLE Soffbord
GABLE Soffbord
Madam Stoltz
2795 :-
Logga in