Antal träffar: 130

Divansoffor

Är du på jakt efter en divansoffa, alltså en soffa med härlig divan, så har du kommit rätt! Vi har ett brett utbud av divansoffor. På senare tid har divansoffan förmodligen blivit vår mest uppskattade soffa med sin höga bekvämlighet och inbjudande känsla. Våra divansoffor kommer i flera olika storlekar, färger och former - så du kan med all säkerhet hitta mer än en favorit i vårt sortiment.

Soffa med divan

Soffor med divan har länge varit väldigt populära och är det fortfarande. Divansoffan har många fördelar och framförallt har den blivit uppskattad för sin goda komfort. En liten divansoffa passar dig som bor lite mindre men inte vill tumma på komforten. Eller så kanske du vill fylla ut ett stort vardagsrum i en villa och då passar en stor divansoffa bättre.

Hur vet man om divansoffan är höger- eller vänsterställd?

Om du ställer dig framför soffan och tittar på den, så är det divanens placering som avgör. Är divandelen på vänster sida så är soffan vänsterställd och tvärtom för höger. Om det finns två divaner så är det den största som avgör. Är du det minsta osäker, så tveka inte att ringa oss så hjälper vi dig att välja ut rätt divansoffa till hemmet.

Divansoffa i tyg eller skinn?

I vårt sortiment hittar du divansoffor i både tyg och skinn. Vad som passar dig bäst beror helt på dina egna preferenser. Om du framförallt söker en billig divansoffa så rekommenderar vi tyg, då skinn i regel kostar lite mer. Skinn har samtidigt väldigt många fördelar, bland annat är det väldigt lätt att hålla rent en skinnsoffa. Tygsoffor är sin tur mjukare i sitt material och lite mer mysiga.

Köpa divansoffa

Vi tycker att du ska anpassa soffans storlek efter ditt vardagsrum. En soffa med divan eller ett öppet avslut gör sig väldigt bra intill en vägg, så att du bygger soffan likt en hörnsoffa. Med en smart möblering får du ett luftigt, inbjudande och öppet intryck i vardagsrummet. När du köper din divansoffa online hos oss på soffadirekt ska du uppleva en härlig köpupplevelse och känna dig trygg med ditt köp. Våra lagervaror levereras inom 2-7 dagar och självklart har du möjligheten att välja mellan flera olika betalningsalternativ.

Logga in