Antal träffar: 149

Divansoffor

Är du på jakt efter en divansoffa, som är en soffa med divan, så har du kommit rätt! Vi har ett brett utbud av divansoffor. På senare tid har divansoffan förmodligen blivit vår mest uppskattade soffa med sin höga bekvämlighet och inbjudande känsla. Våra divansoffor kommer i flera olika storlekar, färger och former - så du kan med all säkerhet hitta mer än en favorit i vårt sortiment. Oavsett om du är ute efter en liten divansoffa eller om det är så att en stor divansoffa passar ditt utrymme bättre så kan du hitta divansoffor efter ditt önskemål hos oss. Är det istället så att du önskar att krypa upp i en djup divansoffa där djupet är viktigare än storleken så kan du filtrera fram det i vår meny. I många fall är det också plånboken som avgör vårt val av soffa, söker du billig divansoffa så har vi det för dig också. Om du istället söker en soffa med både divan och öppet avslut så kan du även spana in våra u-soffor genom att filtrera din sökning. Vi har även ett stort urval av hörnsoffor i vårt sortiment som påminner väldigt mycket om divansoffor.

Soffa med divan

Divansoffa, liten divan soffa, stor divansoffa osv.

Soffor med divan har länge varit väldigt populära och är så fortfarande. Divansoffan har många fördelar och framförallt har den blivit uppskattad för sin goda komfort. Våra soffor med divan finns i flera olika storlekar, färger och modeller. 

Hur vet man om divansoffan är höger- eller vänsterställd?

Om du ställer dig framför soffan och tittar på den, så är det divanens placering som avgör. Är divandelen på vänster sida så är soffan vänsterställd och tvärtom för höger. Om det finns två divaner så är det den största som avgör. Är du det minsta osäker, så tveka inte att ringa oss så hjälper vi dig att välja ut rätt divansoffa till hemmet. 

Divansoffa i tyg eller skinn?

I vårt sortiment hittar du divansoffor i både tyg och skinn. Vad som passar dig bäst beror helt på dina egna preferenser. Om du framförallt söker en billig divansoffa så rekommenderar vi tyg, då skinn i regel kostar lite mer. Skinn har samtidigt väldigt många fördelar, bland annat är det väldigt lätt att hålla rent en skinnsoffa. Tygsoffor är sin tur mjukare i sitt material och lite mer mysiga.

Köpa divansoffa

Vi tycker att du ska anpassa soffans storlek efter ditt vardagsrum. En soffa med divan eller ett öppet avslut gör sig väldigt bra intill en vägg, så att du bygger soffan likt en hörnsoffa. Med en smart möblering får du ett luftigt, inbjudande och öppet intryck i vardagsrummet. En annan viktig aspekt att ta hänsyn till är din budget. Vi har divansoffor i flera olika prisklasser – allt för att du ska kunna hitta en soffa som passar dig och dina behov.

När du köper din divansoffa online hos oss på soffadirekt ska du uppleva en härlig köpupplevelse och kännas dig trygg med ditt köp. Våra lagervaror levereras inom 2-7 dagar och självklart har du möjligheten att välja mellan flera olika betalningsalternativ. Vill du delbetala ditt köp av divansoffa finns det alternativet och du har även möjlighet att köpa nu och betala vid senare tillfälle. Allt för att det ska passa just ditt val av upplägg. Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

MILFORD Bäddsoffa Divan Höger Beige
MILFORD Bäddsoffa Divan Höger Beige
12
Beige
MONACO Premium Divansoffa Höger Beige
MONACO Premium Divansoffa Höger Beige
13
Vit
ANCONA Divan Vänster Beige
ANCONA Divan Vänster Beige
22
Mullvad Beige
ANCONA Divan Höger Beige
ANCONA Divan Höger Beige
22
Mullvad Beige
MILFORD Bäddsoffa Divan Vänster Beige
MILFORD Bäddsoffa Divan Vänster Beige
12
Beige
MAXIME Divansoffa Vänster Beige
MAXIME Divansoffa Vänster Beige
13
Khaki Grå Vit
MAXIME Divansoffa Höger Beige
MAXIME Divansoffa Höger Beige
13
Khaki Grå Vit
MANHATTAN Divansoffa Vänster Mörkgrå
MANHATTAN Divansoffa Vänster Mörkgrå
25
Beige Ljusgrå
Logga in