Antal träffar: 6

Ramsängar

Sov bättre och må bättre i någon av våra underbara ramsängar. Här har vi samlat klassiska enkelsängar, som går utmärkt att placera i en sängram. Alla ramsängar i vårt sortiment håller mycket hög kvalitet och ger dig alla de förutsättningar som behövs för en mycket god nattsömn. 

Enkelsängar

Våra ramsängar lämpar sig alldeles utmärkt för att placera ihop och skapa en dubbelsäng. Långt infrån alla vill ha en kontientalsäng - då är en klassisk ramsäng det naturliga valet. Om du har en sängram hemma går det dessutom bra att placera sängen eller sängarna i den. 

Ramsäng eller kontinentalsäng?

Vilken säng du väljer är en smaksak. En ramsäng är i regel lite fastare i sin komfort, medan en kontinentalsäng är något mjukare. Ramsängen placeras ofta i en sängram, medan en kontinentalsäng gör sig bäst fristående med en snygg sänggavel.

Vilken bäddmadrass bör jag välja?

Till Askö kan du köpa till våra bäddmadrasser SOVA som finns i varianterna: Basic, Premium och Luxury. Välj bland kallskum, latex eller memoryskum. En bäddmadrass i kallskum är lite enklare, men ger ett mycket bra stöd och håller formen länge. En bäddmadrass i latex andas naturligt och ger mycket bra tryckavlastning för hela kroppen. Den sista varianten i memoryskum passar alla som önskar en något fastare säng. Bäddmadrassen formar sig tydligt efter din kropp och påverkas av temperatur. Alla bäddmadrasser är svepta med fibervadd för att ge mjuka och följsamma kanter.
Logga in