Antal träffar: 337

Sängar

Vi tycker att alla ska kunna sova gott utan att behöva vända upp och ner på plånboken. I vårt sortiment hittar du därför ett stort utbud där du kan köpa dig en privärd säng. Är du istället ute efter någonting med oslagbar sovkomfort, då har vi ett brett utbud även för det. En riktigt god natts sömn i en säng som passar dina behov kommer du att få i några av våra bekväma sängar. Vi har tagit fram ett sortiment av fina sängar som inte bara har ett lågt pris - de har dessutom en väldigt hög kvalitet.  Spana in våra billiga kontinentalsängar och missa inte att komplettera dem med en sänggavel för den höga mysfaktorn. Är det istället så att du önskar ett komplett sängpaket, och en säng med gavel sammansatt som ett helt paket – så väljer du sängpaket som filtreringsalternativ i vår filtreringsfunktion.

Våra sängar

Att sova i en bra säng är viktigare än vad väldigt många tror. Utan en god nattsömn fungerar vi inte lika bra och våra prestationer blir lidande. Våra sängar har alla förutsättningar och egenskaper som behövs för att du faktiskt ska kunna sova bättre och bekvämare. För har du tänkt på att du sover så mycket som en hel tredjedel av ditt liv? Då är faktiskt sängen en viktig investering. Vilken säng man sedan föredrar är väldigt individuellt. Men självklart går det att generalisera något – beroende på din vikt och sovställning. Ytterligare faktorer vid valet är självklart storlek på plånboken och vilken budget man utgår från. Är du ute efter en billig säng men ändå inte vill tumma på kvalitet så har du kommit rätt. Vi har många sängar som är anpassade för såväl stora som små plånböcker. För dig som är ute efter en riktigt kvalitetssäng och en investering som håller väldigt länge, finns ett stort utbud av kontinentalsängar, som ofta innebär en hög säng, gjorda av exklusiva materialval. För att underlätta ditt sängköp har vi satt ihop en sängguide som ska underlätta ditt val. Du hittar vår sängguide här.

Hur lång är leveranstiden på sängarna?

På vårt lager har vi alltid hundratals kontinentalsängar i lager för omgående leverans. Det innebär att du kan börja sova bättre redan inom några dagar. Inne på varje enskild produkt så ser du aktuell lagerstatus på just din säng.

Hur är kvalitén på sängen?

Just den här typen av produkt varierar extremt mycket i pris och kvalitet. Allt ifrån de enklaste dubbelsängarna för några tusenlappar, till de mest exklusiva varianterna som kan kosta hundratusentals kronor i vissa fall. Vi rekommenderar dig att tänka långsiktigt och satsa på en av de bättre sängarna. Allt som oftast är det väldigt väl investerade pengar som ger dig en bättre nattsömn i flera år framöver.


Köpa säng

Hos oss på soffadirekt ska det vara enkelt att köpa säng online. Våra lagervaror levereras ofta redan inom 2-7 dagar. Självklart kan du också välja att genomföra ditt köp och betala senare. Det går också alldeles utmärkt att delbetala ditt köp. Är du behov av rådgivning och frågor, kontakta gärna vår kundtjänst eller chatta i vår chatt som är öppen dygnet runt.

MILFORD Bäddsoffa Beige
MILFORD Bäddsoffa Beige
19
Grå
MILFORD Bäddsoffa Divan Höger Beige
MILFORD Bäddsoffa Divan Höger Beige
12
Beige
STEDFORD Bäddsoffa Beige
STEDFORD Bäddsoffa Beige
23
Khaki
DALARÖ 90 Sängpaket Mörkö Ljusgrå
DALARÖ 90 Sängpaket Mörkö Ljusgrå
14
Rosa Beige Svart
DALARÖ 120 Sängpaket Mörkö Ljusgrå
DALARÖ 120 Sängpaket Mörkö Ljusgrå
7
Rosa Beige Svart
MILFORD Bäddsoffa Grå
MILFORD Bäddsoffa Grå
19
Beige
MILFORD Bäddsoffa Divan Vänster Beige
MILFORD Bäddsoffa Divan Vänster Beige
12
Beige
MILFORD Bäddfåtölj Beige
MILFORD Bäddfåtölj Beige
18
MONACO Sängpaket 160 Offwhite
MONACO Sängpaket 160 Offwhite
29
MONACO PREMIUM Bäddsoffa Beige
MONACO PREMIUM Bäddsoffa Beige
18
Vit
DALARÖ 120 Sängpaket Mörkö Sand
DALARÖ 120 Sängpaket Mörkö Sand
7
Rosa Ljusgrå Svart

Logga in