Antal träffar: 300

Sängar

Är du ute efter att köpa säng? Då har du hamnat helt rätt. Vi tycker att alla ska kunna sova gott utan att betala en förmögenhet. I vårt sortiment hittar du därför ett stort utbud där du kan köpa dig en billig säng. Är du istället ute efter någonting med oslagbar sovkomfort, då har vi ett brett utbud även för det. En riktigt god natts sömn i en säng som passar dina behov kommer du att få i några av våra bekväma sängar. Vi har tagit fram ett sortiment av sängar som inte bara har ett lågt pris - de har dessutom en väldigt hög kvalitet.  Spana in våra billiga kontinentalsängar och missa inte att komplettera de med en sänggavel för den höga mysfaktorn. Är du ute efter en säng utan gavel så har vi såklart även det, då väljer du säng i vår filtreringsfunktion. Är det istället så att du önskar ett helt sängpaket, och en säng med gavel sammansatt som ett helt paket – så väljer du sängpaket som filtreringsalternativ i vår filtreringsfunktion.


Våra sängar

Fina sängar, höga sängar, billiga sängar, kvalitetssängar osv.

Att sova i en bra säng är viktigare än vad väldigt många tror. Utan en god nattsömn fungerar vi inte lika bra och våra prestationer blir lidande. Våra sängar har alla förutsättningar och egenskaper som behövs för att du faktiskt ska kunna sova bättre och bekvämare. För har du tänkt på att du sover så mycket som en hel tredjedel av ditt liv? Då är faktiskt sängen en viktig investering. Vilken säng man sedan föredrar är väldigt individuellt. Men självklart går det att generalisera något – beroende på din vikt och sovställning. Ytterligare faktorer vid val av säng är självklart storlek på plånbok och vilken budget man utgår från. Är du ute efter en billig säng men ändå inte vill tappa alltförmycket i kvalitet så du kommit rätt. Vi har många sängar som är anpassade för såväl stora som små plånböcker. För dig som är ute efter en riktigt kvalitetssäng och en investering som håller väldigt länge, finns ett stort utbud av kontinentalsängar, som ofta utgörs av lite mer höga sängar, gjorda av exklusiva materialval. För att underlätta ditt sängköp har vi satt ihop en sängguide för våra sängar som ska underlätta ditt val av säng. Du hittar vår sängguide genom att klicka här. 


Vad är leveranstiden på era sängar?

På vårt lager har vi alltid hundratals kontinentalsängar i lager för omgående leverans. Det innebär att du kan börja sova bättre redan inom några dagar. Inne på varje enskild produkt, så ser du aktuell lagerstatus på just din säng.


Hur är kvalitén på sängen?

Just den här typen av produkt varierar extremt mycket i pris och kvalitet. Allt ifrån de enklaste dubbelsängarna för några tusenlappar, till de mest exklusiva varianterna som kan kosta hundratusentalskronor i vissa fall. Vi rekommenderar dig att tänka långsiktigt och satsa på en av de bättre sängarna. Allt som oftast är det väldigt välinvesterade pengar som ger dig en bättre nattsömn i flera år framöver.

 

Köpa säng

Hos oss på soffadirekt ska det vara enkelt att köpa säng online. Våra lagervaror levereras ofta redan inom 2-7 dagar. Självklart kan du också välja att genomföra ditt köp och betala senare. Det går också alldeles utmärkt att delbetala ditt köp. Är du behov av rådgivning och frågor, kontakta gärna vår kundtjänst men glöm inte bort att chatta i vår chatt som är öppen dygnet runt via chatsymbolen på sidan.


Logga in