Antal träffar:

Kökssoffor och pinnsoffor

Är du ute efter en ny kökssoffa, även kallat pinnsoffa, till ditt kök? En kökssoffa behöver dock faktiskt inte alls stå i ett kök, visst är det så att en pinnsoffa passar lika bra till matbordet i ett vardagsrum eller i en matsal. Oavsett om du är ute efter att placera din kökssoffa i köket eller pinnsoffan ute i vardagsrummet så har du kommit helt rätt. Vi älskar soffor, och kökssoffan är inget undantag. Valmöjligheterna och varianterna hos en pinnsoffa är många. I vårt sortiment hittar du många varianter vare sig du är i behov av en kökssoffa med förvaring, en liten pinnsoffa, eller större kökssoffa för dig med ett stort kök, så kan du hitta det hos oss.

Kökssoffa med förvaring

Visst är det trixigt att få plats med allting? Förvaring är ofta a och o när vi gör om i våra hem. En kökssoffa med förvaring är därför ett utmärkt alternativ för dig som inte vill göra avslag på design och funktion men ändå se till att det finns plats för alla de där extra prylarna som vi bär runt på i många hem. För många barnfamiljer utgör en kökssoffa med förvaring en ultimat sittmöbel i ett kök då det dels skapar möjlighet för många sittplatser men ger också möjlighet att snabbt kunna stuva undan alla de där prylarna som barnen gärna nyttjar i köket. Oavsett om du är en del i en barnfamilj eller inte är en kökssoffa med förvaring en användbar möbel i ditt hem.

Storleken på pinnsoffa

Vid val av pinnsoffa är det alltid viktigt att först mäta för att se till så att du har plats för just din drömmöbel. Om du bor lite mindre kan en liten pinnsoffa vara att föredra och vi har flera lite mer nätta kökssoffor i vårt sortiment. Bara för att du väljer en liten kökssoffa anser inte vi att du ska behöva göra avslag på varken kvalitet eller design, utan vill du ha en liten pinnsoffa ska du självklart kunna välja en möbel som ger dig glädje varje dag.

 

Köp en kökssoffa hos SoffaDirekt

Det ska vara inspirerande att köpa kökssoffa hos oss på soffadirekt.se. När du väljer att köpa pinnsoffa online hos oss kan du känna dig säker. Det ska helt enkelt vara enkelt och tryggt att köpa kökssoffa online. Vi har snabba leveranser! Våra lagervaror skickas inom 2-7 dagar. Självklart kan du också välja flera olika betalningsalternativ till ditt köp. Om du önskar att köpa nu men betala senare så har vi sådana alternativ och självklart har du alltid möjlighet att dela upp ditt köp. Skulle det mot förmodan vara så att du inte är nöjd med ditt köp så har vi en kundservice som gärna hjälper dig med ditt ärende. Är det så att du behöver rådgivning innan ditt köp är du såklart varmt välkommen att kontakta oss men vi rekommenderar också att du nyttjar vår chattrobot som finns tillgänglig dygnet runt för att svara på dina frågor eller rådge dig i ditt köp.

CARMEN Kökssoffa Svart
CARMEN Kökssoffa Svart
4246 :- 4995 :-
ARGUN Bänk M
ARGUN Bänk M
10855 :-
GROUND Bänk Natur
GROUND Bänk Natur
4795 :-
HALLIE Soffa Natur
HALLIE Soffa Natur
Bloomingville
8495 :-
RAW Bänk Brun
RAW Bänk Brun
Bloomingville
8995 :-
ASH Bänk Svart
ASH Bänk Svart
3245 :-
ARGUN Bänk S
ARGUN Bänk S
5865 :-
MELLOW Bänk Rost
MELLOW Bänk Rost
4195 :-
CAI Bänk Vit
CAI Bänk Vit
Bloomingville
9995 :-
HAZE Bänk
HAZE Bänk
Hübsch
5045 :-
ROEL Bänk Ek
ROEL Bänk Ek
Bloomingville
4795 :-
Logga in