Antal träffar: 21

Pinnsoffor

Är du ute efter en ny kökssoffa, eller en pinnsoffa som det också heter, till ditt kök? Eller en kökssoffa behöver faktiskt inte alls stå i ett kök, visst är det så att en pinnsoffa passar lika bra till matbordet i ett vardagsrum eller i en matstal. Oavsett om du är ute efter att placera din kökssoffa i köket eller pinnsoffan ute i vardagsrummet så har du kommit helt rätt. Vi älskar soffor, och kökssoffan är inget undantag. Valmöjligheterna och varianterna hos en pinnsoffa är många. I vårt sortiment hittar du många varianter vare sig du är i behov av en kökssoffa med förvaring en liten pinnsoffa eller större kökssoffa för dig med ett stort kök så kan du hitta det hos oss.

Kökssoffa med förvaring

Visst är det trixigt att få plats med allting? Förvaring är ofta a och o när vi gör om i våra hem. En kökssoffa med förvaring är därför ett utmärkt alternativ för dig som inte vill göra avslag på design och funktion men ändå se till att det finns plats för alla de där extra prylarna som vi bär runt på i många hem. För många barnfamiljer utgör en kökssoffa med förvaring en ultimat sittmöbel i ett kök då det dels skapar möjlighet för många sittplatser men ger också möjlighet att snabbt kunna stuva undan alla de där prylarna som barnen gärna nyttjar i köket. Oavsett om du är en del i en barnfamilj eller inte är en kökssoffa med förvaring en mycket användbar möbel i ett hem.

Storleken på pinnsoffa

Liten pinnsoffa, liten kökssoffa osv.

Vid val av pinnsoffa till ditt hem är det som alltid viktigt att först mäta. Så att du ser till att du har plats för just din drömmöbel. Om du bor lite mindre kan en liten pinnsoffa vara att föredra. Vi har flera lite mer nätta kökssoffor i vårt sortiment. Bara för att du väljer en liten kökssoffa anser inte vi att du ska behöver göra avslag på varken kvalitet eller design utan vill du ha en liten pinnsoffa ska du självklart kunna välja en möbel som ger dig glädje varje dag.

 

Köpa kökssoffa

Det ska vara inspirerande att köpa kökssoffa hos oss på soffadirekt.se. När du väljer att köpa pinnsoffa online hos oss kan du känna dig säker. Det ska vara enkelt och tryggt att köpa kökssoffa online. Vi har snabba leveranser! Våra lagervaror skickas inom 2-7 dagar. Självklart kan du också välja flera olika betalningsalternativ till ditt köp. Om du önskar att köpa nu men betala senare så har vi sådana alternativ och självklart har du alltid möjlighet att dela upp ditt köp. Skulle det mot förmodan vara så att du inte är nöjd med ditt köp så har vi en kundservice som gärna hjälper dig med ditt ärende. Är det så att du behöver rådgivning innan ditt köp är du såklart varmt välkommen att kontakta oss men vi rekomenderar också att du nyttjar vår chattrobot som finns tillgänglig dygnet runt för att svara på dina frågor eller rådge dig i ditt köp. Din köpresa är viktig för oss och vi vill att du ska uppleva den såväl inspirerande som enkel och tydlig. Varmt välkommen till oss på soffadirekt.se

Logga in