Antal träffar: 29

Bäddsoffor

Visst är det praktiskt med en kombinerad soffa och säng? En bäddsoffa är perfekt för dig som har behov av en eller flera extra sovplatser med jämna mellanrum. Storleken på rummet är såklart också avgörande när du ska köpa bäddsoffa, kanske är du i behov av en liten bäddsoffa, en bäddsoffa med förvaring eller en stor bäddsoffa. Vi erbjuder ett stort urval med olika storlekar på bäddsoffor, från 2 sits bäddsoffor upp till stora bäddsoffor som är utformade som hörnsoffor. 

Innan du gör ditt val av bäddsoffa bör du fundera över vilka faktorer som är viktigast för dig inför ditt köp. Kanske behöver du en bäddsoffa till gästrummet, stugan eller den mindre lägenheten. Våra bäddsoffor är praktiska, prisvärda och moderna. De är alla designade med stor noggrannhet och tillverkade med finess och med omsorg för funktionalitet och kvalitet.

Extra sovplatser med en bäddsoffa 

En bäddbar soffa är en mycket praktisk möbel som fyller många behov. Om du är i behov av extra sovplatser med jämna mellanrum, men inte har tillgång till ett gästrum – då är en bäddsoffa det perfekta valet. Är det viktigt för dig med en mjuk och skön komfort så erbjuder vi ett stort urval med bäddsoffor stoppade med dun och kallskum som är perfekta för dig som är ute efter en mjuk bäddsoffa och en väldigt skön bäddsoffa.

Många av våra bäddbara soffmodeller har en divan med inbyggt förvaringsutrymme. När du inte använder din bäddsoffa som extrasäng vill man gärna kunna lägga undan både täcken, kuddar och övriga sängkläder - då är det smidigt med dold förvaring som inte tar någon ytterligare plats.

När ska man välja en bäddsoffa?

Vi rekommenderar i första hand att man väljer en bäddbar soffa när man har platsbrist och är i kontinuerligt behov av extra sovplatser. Det kan vara om du bor i en mindre lägenhet, har en sommarstuga eller varför inte en fjällstuga. En bäddsoffa passar också dig som bor i ett litet mindre utrymme och behöver kombinera en soffa och en säng, då har vi många billiga bäddsoffor som inte gör avslag på design utan som fortsatt är en snygg bäddsoffa. Om soffan ska placeras i ett vardagsrum och framförallt användas för dagligt bruk - då rekommenderar vi snarare någon av våra vanliga soffor. Anledningen är att en bäddsoffa i regel är betydligt fastare i sin sittkomfort med mindre stoppning. Men i slutändan är det dina behov och önskemål som får avgöra vilken typ av soffa som är bäst.

Logga in