Antal träffar: 28

Bäddsoffor

Visst är det praktiskt med en kombinerad soffa och säng? En bäddsoffa är perfekt för dig som har behov av en, eller flera extra sovplatser med jämna mellanrum. Storleken på rummet är såklart också avgörande när du ska köpa bäddsoffa, kanske är du i behov av en liten bäddsoffa, en bäddsoffa med förvaring eller en stor bäddsoffa. Vi erbjuder ett stort urval med olika storlekar på bäddsoffor från 2 sits bäddsoffa upp till stora bäddsoffor som hörnsoffa bäddsoffa och självklart är det för oss viktigt med snygga bäddsoffor. Innan du gör ditt val av bäddsoffa bör du fundera över vilka faktorer som är viktigast för dig inför ditt köp. Är det viktigast för dig att det är en snygg bäddsoffa, att det är en billig bäddsoffa, att det är en stor bäddsoffa osv.? Kanske behöver du en bäddsoffa till gästrummet, stugan eller den mindre lägenheten. Våra bäddsoffor är praktiska, prisvärda och moderna. De är alla designade med stor noggrannhet och tillverkade med finess och med omsorg för funktionalitet och kvalitet.

Bäddsoffors komfort

Mjuk bäddsoffa, skön bäddsoffa osv.

En bäddbar soffa är en mycket praktisk möbel som fyller många behov. Om du är i behov av extra sovplatser med jämna mellanrum, men inte har tillgång till ett gästrum – då är en bäddsoffa det perfekta valet. Är det viktigt för dig med en mjuk och skön komfort så erbjuder vi ett stort urval med bäddsoffor stoppade med dun och kallskum som är perfekta för dig som är ute efter en mjuk bäddsoffa och en väldigt skön bäddsoffa.

Bäddsoffa, förvaring i divanen?

Många av våra bäddbara soffmodeller har en divandel med inbyggt förvaringsutrymme. När du inte använder din bäddsoffa som extrasäng vill man gärna kunna lägga undan både täcken, kuddar och övriga sängkläder - då är det smidigt med dold förvaring som inte tar någon ytterligare plats. Med egenskaper som kombinerad soffa och säng med inbyggd förvaring, då förstår man varför denna typ av soffor är så uppskattade.

När ska man välja en bäddsoffa?

Vi rekommenderar i första hand att man väljer en bäddbar soffa när man har platsbrist och är i kontinuerligt behov av extra sovplatser. Det kan vara om du bor i en mindre lägenhet, har en sommarstuga eller varför inte en fjällstuga. En bäddsoffa passar också dig som bor i ett litet mindre utrymme och behöver kombinera en soffa och en säng, då har vi många billiga bäddsoffor som inte gör avslag på design utan som fortsatt är en snygg bäddsoffa. Om soffan ska placeras i ett vardagsrum och framförallt användas för dagligt bruk - då rekommenderar vi snarare någon av våra vanliga soffor. Och om tanken är att sova i den dagligen, då skulle vi föredra någon av våra sängar. Anledningen är att en bäddsoffa i regel är betydligt fastare i sin sittkomfort med mindre stoppning. Men i slutändan är det dina behov och önskemål som får avgöra vilken typ av soffa som är bäst.

Bäddsoffa online

På SoffaDirekt.se hittar du ett välkombinerat sortiment med praktiska bäddsoffor. Modeller som finns i lager är tillgängliga för snabb leverans på 2-7 dagar, övriga leveranstider står beräknade under köp-knappen.

MILFORD Bäddsoffa Beige
MILFORD Bäddsoffa Beige
Sofa Days
19
Grå
HOWARD Bäddsoffa Ljusgrå
HOWARD Bäddsoffa Ljusgrå
Sofa Days
18
Beige Grå Beige Mörkgrå
HOWARD Bäddsoffa Velvet Beige
HOWARD Bäddsoffa Velvet Beige
Sofa Days
18
Grå Beige Ljusgrå Mörkgrå
HOWARD Bäddsoffa Beige
HOWARD Bäddsoffa Beige
Sofa Days
18
Beige Grå Ljusgrå Mörkgrå
HOWARD Bäddsoffa Velvet Grå
HOWARD Bäddsoffa Velvet Grå
Sofa Days
18
Beige Beige Ljusgrå Mörkgrå
HOWARD Bäddsoffa Mörkgrå
HOWARD Bäddsoffa Mörkgrå
Sofa Days
18
Beige Grå Beige Ljusgrå
Logga in