Leverans

Hem till dig på dina villkor.

För oss är det viktigt att erbjuda dig som kund en snabb och smidig leverans, där vi kan tillgodose kundens unika behov, såsom kvällsleverans och inbärning. Vi skickar våra produkter med transportörer, såsom Postnord och DSV. Det innebär att, oavsett vart i Sverige du bor, kan vi leverera inom bara några få dagar.

Möbelleveranser.

Vid köp av större möbler utförs möbelleveransen i följande fyra steg:

  • Ordern plockas och transport bokas.
  • Innan leverans blir du sms-aviserad av transportör.
  • Leverans utförs till portdörr/tomtgräns.
  • Kunden bär in och monterar produkten.

När ordern är plockad får du ett mail med spårningsnummer så att du enkelt kan följa din leverans. En eller ett par dagar senare aviserar transportören dig via sms om hur och när leverans sker. Om inte den föreslagna dagen eller tiden passar så går det självfallet bra att kontakta transportören för att hitta en alternativ leveransdag. Alla leveranser sker dock vardagar mellan kl. 07.00-16.00, med vissa lokala avvikelser.

När det väl är dags för leverans ska du eller någon anhörig vara hemma för att ta emot och kvittera leveransen. Viktigt är att kontrollera så att godset är helt och komplett vid mottagandet. Om produkten i fråga är en soffa eller säng så är allt paketerat på lastpall, varpå du enklast avemballerar möblerna och bär in dem del för del i din bostad. För större produkter rekommenderar vi att man är två personer som hjälps åt.

Mindre försändelser.

Vid köp av mindre försändelser, såsom mattor, kuddar och liknande så levereras dessa till närmsta postombud. Därefter får du sms-avisering om att paketet anlänt.

Tillval kvällsleverans.

Vi erbjuder leverans under kvällstid i Stockholm. Priset för kvällsleverans varierar beroende på bostadsort och zonindelning. Vid val av kvällsleverans utförs transporten mellan kl. 17.00-22.00 helgfria vardagar.

Tillval inbärning - dubbelbemanning.

Vid detta tillval så kommer det två chaufförer vid leveranstillfället och bär in produkten till anvisad plats. Priset för tjänsten är 1495kr, men kan variera beroende på transportzon. Tillvalet är möjligt i stora delar av landet.

Mina sidor

Logga in på Mina sidor där du kan se din profil, beställningar, bevakningar, rabattkod och dina favoriter.

Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.