Antal träffar: 195

Sänggavlar

Här hittar du snygga huvud- och sänggavlar till våra kontinentalsängar. Välj bland släta, djuphäftade och pikerade huvudgavlar. Självklart går det alldeles utmärkt att nyttja våra sänggavlar även till andra sängar än de du hittar i vårt sortiment. Välj bland ett flertal olika storlekar, färger och modeller. Vare sig du önskar en låg sänggavel, klädd sänggavel, tunn sänggavel eller billiga sänggavlar finner du det på Soffadirekt.se. Hos oss kan du kan beställa tygprov vilket kan underlätta för dig att ta beslut kring om du vill köpa sänggavel eller inte.

Våra sänggavlar

En sänggavel är en vacker sovrumsmöbel som skapar en ombonad känsla med hög mysfaktor till ditt sovrum. Om du ska köpa en ny säng så tycker vi absolut att du ska komplettera med en snygg sänggavel. Det ger ett trevligt helhetsintryck och är välinvesterade pengar i vårt tycke.

Med eller utan nackkuddar?

Till många sänggavlar går det att komplettera med nackkuddar. Fördelen med nackstöden är framförallt om du brukar sitta i sängen och läsa, då kan det vara bekvämt med ett bra nackstöd. Med nackkuddar till din huvudgavel får du förutom ett bra stöd, även ett lite mer livfullt intryck i sovrummet. Mycket handlar dock om smak och tycke - vissa tycker det att är snyggt och bekvämt, andra inte.

Sänggavel i tyg eller skinn?

I vårt sortiment hittar du sänggavlar i både tyg och skinn. Bland våra varianter i tyg hittar du ett brett urval av färger, så att du enkelt kan matcha med din nya eller befintliga säng. Om du väljer en sänggavel i skinn så är den lättmatchad och gör sig bra i de flesta sovrum. Ett blanda material ger ofta en härlig och lite vågad känsla.
VELVET Sänggavel 180 Sand
VELVET Sänggavel 180 Sand
Outlet
36
Grå
VELVET Sänggavel 160 Sand
VELVET Sänggavel 160 Sand
Outlet
35
Grön Grå
VELVET Sänggavel 180 Grå
VELVET Sänggavel 180 Grå
Outlet
36
Beige
VELVET Sänggavel 140 Sand
VELVET Sänggavel 140 Sand
Outlet
25
VELVET Sänggavel 160 Grön
VELVET Sänggavel 160 Grön
Outlet
35
Beige Grå
VELVET Sänggavel 160 Grå
VELVET Sänggavel 160 Grå
Outlet
35
Beige Grön