Antal träffar: 214

Sänggavlar

Här hittar du snygga huvud- och sänggavlar till våra kontinentalsängar. Välj bland släta, djuphäftade och pikerade sänggavlar. Självklart går det alldeles utmärkt att nyttja våra sänggavlar även till andra sängar än de du hittar i vårt sortiment. Välj bland ett flertal olika storlekar, färger och modeller. Vare sig du önskar en låg sänggavel, en klädd sänggavel, en tunn sänggavel eller billiga sänggavlar finner du det hos Soffadirekt. Du kan även beställa ett tygprov innan du beställer sänggavel vilket kan underlätta för dig i beslutsfattandet.

Hur hög ska en sänggavel vara?

Hur hög en sänggavel ska vara är såklart individuellt. Vissa föredrar låga sänggavlar som täcker en hel vägg i ett rum, medan andra vill ha en som är lika bred som sängen men så pass hög att man kan sitta bekvämt och luta sig mot den. Vanligt är att man bör tänka att sänggaveln ska vara hög nog att kunna luta huvudet mot. En vanlig höjd är därför 150 cm från golvet.


Sänggavel med eller utan nackkuddar?

Till många sänggavlar går det att komplettera med nackkuddar. Fördelen med nackstöden är framförallt om du brukar sitta i sängen och läsa, då kan det vara bekvämt med ett bra nackstöd. Med nackkuddar till din huvudgavel får du förutom ett bra stöd och även ett lite mer livfullt intryck i sovrummet. Mycket handlar dock om smak och tycke - vissa tycker att det är snyggt och bekvämt, andra inte.


Sänggavel i tyg eller skinn?

I vårt sortiment hittar du sänggavlar i både tyg och skinn. Bland våra varianter i tyg hittar du ett brett urval av färger, så att du enkelt kan matcha med din nya eller befintliga säng. Om du väljer en sänggavel i skinn så är den lättmatchad och gör sig bra i de flesta sovrum. Att blanda material ger ofta en härlig och lite vågad känsla.

Våra sänggavlar

En sänggavel är en vacker sovrumsmöbel som skapar en ombonad känsla med hög mysfaktor till ditt sovrum. Om du ska köpa en ny säng så tycker vi absolut att du ska komplettera med en snygg sänggavel. Det ger ett trevligt helhetsintryck och är välinvesterade pengar i vårt tycke.
SAVANNA Sänggavel
SAVANNA Sänggavel
20
7495 :-
5996 :-