Antal träffar: 15

Chesterfieldsoffor

En chesterfieldsoffa är en klassisk brittisk ikon som kännetecknas av tidlös och exklusiv design. Hos oss hittar du flera varianter av chesterfield soffor! Äkta chesterfieldsoffor har lika höga armstöd som den har ryggstöd. Sofforna är väldigt detaljrika med en djuphäftad rygg - och fastspikade nitar runtomkring armstöden. Söker du på soffa chesterfield hittar du produkterna hos oss. Chesterfield soffor är vackra och tidlösa.  Oavsett om du är ute efter en chesterfieldsoffa i skinn eller har sökt på chesterfield soffa sammet, så har vi ett brett utbud i varierande prisklass, så att alla kan hitta sin favorit. Missa inte heller att titta på våra klassiska 2-4 sitssoffor och övriga skinnsoffor.

Val av chesterfieldsoffa

Ofta när vi väljer möbler är det plånboken som styr, men oavsett om det är så att du är ute efter en rejäl chesterfieldsoffa eller en liten chesterfield soffa som är mer anpassad för den mindre plånboken så har vi inte tummat på vår design. Hos oss hittar du såväl stora designade chesterfieldsoffor som mindre billiga chesterfieldsoffor, alltid med ett högt designavtryck. Om du funderar på att köpa en soffa eller soffgrupp i chesterfieldmodell, så bör du utgå från din budget och dina önskemål. Ska du komplettera din soffa med en fåtölj och eventuell fotpall - eller endast en solitär 3-sits chesterfield soffa? Oavsett vad du föredrar så hittar du chesterfieldsoffor av hög kvalitet i vårt sortiment - och som vanligt till pressade priser. 

Olika soffor gör sig även för olika ändamål. Ska du möblera ett umgängesrum, bibliotek eller kanske en hall - då kan vi varmt rekommendera en chesterfieldgrupp. Om du däremot söker en tv-soffa och även har mindre barn, då kanske du behöver fler sittplatser och ett högre ryggstöd.

 

Chesterfieldsoffor i skinn eller i tyg?

De flesta chesterfieldsoffor är klädda i skinn, och allt som oftast i brunt, svart eller "oxblod". Men det finns även varianter i tygklädsel. Fördelen med en chesterfield soffa i tyg är att den inger ett varmt och ombonat intryck. Ofta till betydligt lägre pris dessutom. Det vanligaste är trots allt att den brittiska ikonen är klädd i ett snyggt, lite slitet läder – vilket ger en maskulin och exklusiv look. En skinnsoffa som denna är dessutom väldigt lätt att rengöra och har med hjälp av lite underhåll en mycket lång livslängd.

Köpa chesterfieldsoffa

En chesterfieldsoffa är en klassisk och tidlös soffa med många detaljer - och allt som oftast även en väldigt hög kvalitet. Våra chesterfieldsoffor har en exklusiv design med pikerade ryggar och armstöd, samt nitar vid både sits och armstöd. Allt för att ge en exklusiv och gedigen look.


Handla chesterfieldsoffa online

Att handla soffor och möbler hos SoffaDirekt.se är både tryggt, enkelt och bekvämt. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av soffor. Leta runt och låt inspireras bland våra vackra chesterfield soffor. Lagervaror levereras inom 2-7 dagar och vi erbjuder flera olika betalalternativ för att du ska kunna välja en betalningsmetod som passar dig. Är det så att du önskar att delbetala din soffa så ser du delbetalningsalternativen under varje artikel. Om du hellre önskar att köpa nu och betala senare finns självklart det alternativet också. Vi vill att din köpupplevelse hos oss på soffadirekt ska vara enkel, tydlig och inspirerande. Har du några frågor är du självklart välkommen att kontakta vår kundservice eller chatta med vår chattfunktion som är öppen dygnet runt.

Logga in