Antal träffar: 17

Satsbord

Satsbord är ett väldigt mångsidigt alternativ till ett traditionellt soffbord eller sidobord. Eftersom det består av fler delar kan du använda det för olika ändamål beroende på situation. Som att ställa saker på, äta på eller helt enkelt anpassa för olika stora grupper människor. Det är ett väldigt bra alternativ för dig som vill kunna flytta runt på borden då de oftast är väldigt lätta och enkla att bära. Förutom sin smidighet ger det också ett väldigt levande intryck till ett vardagsrum eller hall vilket gör att många ofta överväger just satsbord.


Bra att tänka på vid köp av satsbord

Eftersom satsbord är en grupp av mindre bord kan det vara bra att se till att de är tillräckligt stora för vad du tänkt ha dem till. Det finns också flera olika kombinationer av satsbord, både när det kommer till antal bord samt materialval. Satsbord med 2 delar är enklare skjuta in under varandra om man vill använda borden för att få extra golvyta när det behövs. Ett satsbord med 3 delar däremot tar lite mer plats men ger också mer yta att ställa på. Om det spelar mindre roll hur pass smidigt det är kan man med fördel välja ett som har en fin toppskiva eller mer detaljrika ben för att tillföra ännu mer stil när det kommer till inredningen.


Köp ett satsbord online

Utforska vårt urval av satsbord och beställ enkelt hem ett till bra pris. Vi erbjuder snabba leveranser och skickar våra lagerförda varor inom 2-7 dagar. Du har naturligtvis möjlighet att delbetala ditt köp.

Logga in