Antal träffar: 348

Fåtöljer

En fåtölj är ett superbra komplement till stylingen i ett vardagsrum. Vad som passar i inredningen beror såklart på storleken på rummet och möbleringen - i vissa rum passar en liten fåtölj, i andra rum en stor och mysig fåtölj och för andra så är priset mer avgörande och man vill köpa en billig fåtölj. Oavsett så hjälper vi dig i ditt val av att köpa fåtölj. Vi har med stor omsorg valt ut ett prisvärt sortiment av snygga och tidlösa fåtöljer, som du med fördel kan kombinera med någon av våra många soffor och soffbord

Vilken fåtölj fungerar bäst för mig?

Liten fåtölj, stor fåtölj, mysig fåtölj, bred fåtölj osv.

Tänk på vilken stil, storlek och budget du har för att begränsa ditt urval något. Är du ute efter en liten fåtölj, en smal fåtölj eller en stor och mysig fåtölj? Ta hänsyn till rummets utformning och dina personliga preferenser när du tar ditt beslut att köpa en ny fåtölj. Vill du till exempel att det ska vara en designad stol som sticker ut i rummet? Titta gärna på några av våra modeller av sammetsfåtöljer eller skinnfåtöljer. Om du bara vill sjunka ner i en mjuk fåtölj med ett glas vin i slutet av en lång dag? Titta i så fall på några av våra mysiga fåtöljer med bra stoppning, hög rygg och fotpall så som våra howardfåtöljer eller chesterfieldfåtöljer.

Fåtöljer passar i många rum

En fåtölj kan vara ett bra komplement i många rum. Den kan slutföra ett vardagsrum, värma upp en matsalshörna eller fungera som en skrivbordsstol. Oavsett användningsområde så hittar du ett brett utbud av fåtöljer i olika färger, stilar och modeller i vårt sortiment.

Fotpall till fåtölj eller fåtölj utan fotpall?

En fotpall är perfekt för dig som vill koppla av i din fåtölj - men fungerar kanske bara om din fåtölj faller i linje med en mer avslappnad stil. Om det är en mer formell stol, kan en fotpall uppfattas som lite malplacerad. Du måste också överväga uttrymmet i ditt rum. Om du verkligen vill ha en fotpall till din nuvarande fåtölj, men inte hittar en befintlig modell som passar - då kan kanske en traditionell ottoman fungera precis lika bra. Var bara säker på att få höjden är rätt i jämförelse med din fåtölj.

Vilken klädsel för min fåtölj ska jag välja?

I många fall brukar fåtöljer ses som en accessoar i rummet, så det kan därför vara kul att använda en modell i kontrasterande färg eller varför inte göra ett färgval som verkligen sticker ut? Om det inte är din stil så finns det även modeller i läder och neutrala tyger. Beroende på när och hur din fåtölj är tänkt att användas kan det vara bra att fundera på om en fåtölj med avtagbar klädsel är passande. Kommer du att dricka och äta gott sittandes på fåtöljen tipsar vi om att handla en fåtölj med avtagbar klädsel så att du enkelt kan tvätta den när fläckar uppstår.  

Hur mycket kommer jag att behöva betala för min fåtölj?

Hos SoffaDirekt hittar du ett brett utbud i olika prisklasser så låt din budget vara din guide. För dig som är ute efter en billig fåtölj så finns i vårt utbud allting från en liten fåtölj, en smal fåtölj till en enkel fåtölj. Om du istället är ute efter en mer exklusiv, hållbar och designad fåtölj så erbjuder vi ett brett utbud av mysiga fåtöljer, stora fåtöljer och kvalitativa fåtöljer. Produkter som fåtöljer ses generellt ofta som en investering för flera år framöver, så se till att hitta något som är av hög kvalitet utan att spräcka budgeten.

Beställ tygprov till din fåtölj

Vi vill underlätta för dig när du handlar fåtöljer hos oss och därför kan du beställa hem tygprov helt kostnadsfritt. På detta vis får du ett intryck av kvaliteten och färgen på tyget i verkligheten innan du bestämmer dig för om du vill köpa fåtöljen eller inte.  

Köpa fåtöljer

Köp din fåtölj online hos SoffaDirekt! Hos oss kan du känna dig trygg med ditt köp, oavsett om du är ute efter en billig, exklusiv eller mysig fåtölj så ska din köpuuplevelse online hos oss vara bekväm och enkel.

FALSTERBO Fåtölj Rotting
FALSTERBO Fåtölj Rotting
Kod: ute-20
11
BOOGI Fåtölj Bouclé Offwhite
BOOGI Fåtölj Bouclé Offwhite
23
NANTES Fåtölj Brun
NANTES Fåtölj Brun
10
Svart
FALSTERBO Duo Loveseat Rotting
FALSTERBO Duo Loveseat Rotting
Kod: ute-20
10
HAMILTON Sittpuff Manchester Beige
HAMILTON Sittpuff Manchester Beige
Outlet
60
Mullvad
HAMILTON Sittpuff Gräddvit
HAMILTON Sittpuff Gräddvit
Outlet
64
Grå
Logga in