Antal träffar: 361

Fåtöljer

En fåtölj är ett superbra komplement till stylingen i ett vardagsrum. Vad som passar i inredningen beror såklart på storleken på rummet och möbleringen - i vissa rum passar en liten fåtölj, i andra rum en stor och mysig fåtölj och för andra så är priset mer avgörande och man vill köpa en billig fåtölj. Oavsett så hjälper vi dig i ditt val av att köpa fåtölj. Vi har med stor omsorg valt ut ett prisvärt sortiment av snygga och tidlösa fåtöljer, som du med fördel kan kombinera med någon av våra många soffor och soffbord.

Vilken fåtölj fungerar bäst för mig?

Tänk på vilken stil, storlek och budget du har för att begränsa ditt urval något. Är du ute efter en liten, smal eller en stor och mysig fåtölj? Ta hänsyn till rummets utformning och dina personliga preferenser när du tar ditt beslut att köpa en ny fåtölj. Vill du till exempel att det ska vara en designad stol som sticker ut i rummet? Titta gärna på några av våra modeller av sammetsfåtöljer eller skinnfåtöljer. Om du bara vill sjunka ner i en mjuk fåtölj i slutet av en lång dag - titta i så fall på några av våra mysiga fåtöljer med härlig stoppning, hög rygg och fotpall så som våra howardfåtöljer eller chesterfieldfåtöljer.

En fåtölj kan vara ett bra komplement i många rum. Den kan slutföra ett vardagsrum, värma upp en matsalshörna eller fungera som en skrivbordsstol. Oavsett användningsområde så hittar du ett brett utbud av fåtöljer i olika färger, stilar och modeller i vårt sortiment.

Fåtölj med eller utan fotpall

En fotpall är perfekt för dig som vill koppla av i din fåtölj - men fungerar kanske bara om din fåtölj faller i linje med en mer avslappnad stil. Om det är en mer formell stol, kan en fotpall uppfattas som lite malplacerad. Du måste också överväga utrymmet i ditt rum. Om du verkligen vill ha en fotpall till din nuvarande fåtölj, men inte hittar en befintlig modell som passar - då kan kanske en traditionell ottoman fungera precis lika bra. Var bara säker på att höjden är rätt i jämförelse med din fåtölj.

Vilken klädsel ska jag välja?

I många fall brukar fåtöljer ses som en accessoar i rummet, så det kan därför vara kul att använda en modell i kontrasterande färg eller varför inte göra ett färgval som verkligen sticker ut? Om det inte är din stil så finns det även modeller i läder och neutrala tyger. Beroende på när och hur din fåtölj är tänkt att användas kan det vara bra att fundera på om en fåtölj med avtagbar klädsel är passande. Kommer du att dricka och äta gott sittandes på fåtöljen tipsar vi om att handla en fåtölj med avtagbar klädsel så att du enkelt kan tvätta den när fläckar uppstår. 

Beställ tygprov till din fåtölj

Vi vill underlätta för dig när du handlar fåtöljer hos oss och därför kan du beställa hem tygprov helt kostnadsfritt. På detta vis får du ett intryck av kvaliteten och färgen på tyget i verkligheten innan du bestämmer dig för om du vill köpa fåtöljen eller inte. 

Köpa fåtöljer

Köp din fåtölj online hos SoffaDirekt! Hos oss kan du känna dig trygg med ditt köp, oavsett om du är ute efter en billig, exklusiv eller mysig fåtölj så ska din köpupplevelse online hos oss vara bekväm och enkel.

Logga in