Antal träffar: 625

Soffor

Vi kan det här med soffor online! Enligt oss ska det vara tryggt och enkelt att köpa soffa. I vårt breda sortiment hoppas vi att du ska finna din drömsoffa – oavsett vilken stil, färg, storlek och modell du eftersöker. Vi hjälper dig med att förverkliga just din soffdröm oavsett om du är ute efter en djup soffa, en väldigt stor soffa eller en prisvärd soffa. Våra modeller finns för alla smaker och det viktiga för oss är att du verkligen hittar en som passar din stil oavsett om du är ute efter en stram design eller en riktigt mysig soffa. Spana in våra härliga 2-4 sitssofforsammetssoffordivansofforhowardsofforskinnsofforu-sofforchesterfieldsofformodulsofforbäddsofforhörnsoffor och bio/reclinersoffor. Du kan dessutom alltid komplettera din soffa med en passande fotpallsittpuff eller sofftillbehör så som nackstöd. Valet är helt upp till dig! Nedan har vi samlat lite råd att ha i åtanke när du ska köpa en soffa. 

Storlek på både ditt utrymme och din soffa

Djup soffa, lätt soffa, prisvärd soffa osv.

Hos oss spelar det ingen roll om utrymmet du tänker inreda är stort eller litet. Vi har soffor i de allra flesta storlekarna. Är du ute efter en djup soffa är en modulsoffa ett bra alternativ. Med en modulsoffa kan du enkelt justera storlek och utseende vilket gör det enkelt att ge din soffa ett nytt liv. Har du ett mindre utrymme passar exempelvis en 2-4 sitssoffa eller bäddsoffa bra in. Är det så att du precis har flyttat och är ute efter en billigare och prisvärd soffa som är lätt och behändig så är våra 2-sits soffor ett bra alternativ. Om du har ett större utrymme och eftersöker stora soffor rekommenderar vi en U-soffa eller divansoffa.

Användningsområde för din soffa

Avtagbar klädsel, mysig soffa, designsoffa osv.

Vem eller vilka kommer att använda soffan samt vid vilka tillfällen? Har du exempelvis husdjur och barn hemma eller har tänkt att äta och dricka gott sittandes eller liggandes på den? Då skulle vi rekommendera att välja en soffa med avtagbar klädsel. Självklart har vi också enskilda klädslar till soffan om den stora olyckan skulle vara framme eller du helt enkelt vill uppdatera utseendet på din soffa. Om du väljer en soffa vars klädsel inte är avtagbar, kan du ta hand om din soffa genom användning av textilrengöring och textilskydd som du hittar i vår kategori med all möbelvård. En annan faktor som ofta spelar in för valet av soffa är utseende och funktionalitet. Är du ute efter en mysig soffa med mjuk stoppning? Eller är din smak kanske istället en nätt, prisvärd och lätt soffa? Du kan enkelt välja att se våra olika modeller genom att filtrera på storlek, soffserie, komfort osv. 

Stil på din soffa

Stilen du strävar efter har stor påverkan på vilken soffa du väljer i slutändan. Vi erbjuder både trendiga, klassiska och tidslösasoffor. Alla våra soffor väljs ut med tydliga designkrav och våra olika modeller är framtagna för att passa i de allra flesta hem. Oavsett om du är ute efter en djup soffa, en mjuk soffa, en trendig soffa eller en tidlössoffa som håller över tid så har vi soffan för dig. Våra olika modeller är också framtagna för att passa olika storlekar på plånböcker vi erbjuder därför billigga soffor, stora soffor, mysiga soffor och stramt designade soffor. Många utav våra soffor är i beige, vit och grå – naturfärger helt enkelt, som just nu är riktigt populära färgval för soffor.

Beställ tygprov av din soffa

Vi vill underlätta för dig när du handlar soffor hos oss och därför kan du beställa hem tygprov helt kostnadsfritt. På detta vis får du ett intryck av kvaliteten och färgen på tyget i verkligheten innan du bestämmer dig för om du vill köpa soffan eller inte. Bomull, linne och sammet är tre exempel på tyg som klär våra soffor.

Köpa soffa

Det ska vara enkelt och bekvämt att handla soffor online. Hos oss kan du känna dig trygg med ditt val av att köpa soffa. Oavsett om du är ute efter en prisvärd soffa eller en mer exklusiv soffa så ska din köpupplevelse online vara bekväm och enkel.
MONACO Premium 3-sitssoffa Beige
MONACO Premium 3-sitssoffa Beige
31
Beige Grå Khaki Vit
MILFORD 3-sitssoffa Beige
MILFORD 3-sitssoffa Beige
32
MONACO Premium 3-sitssoffa Beige
MONACO Premium 3-sitssoffa Beige
31
Beige Grå Khaki Vit
MILFORD 3-sitssoffa Beige
MILFORD 3-sitssoffa Beige
32
MILFORD Bäddsoffa Beige
MILFORD Bäddsoffa Beige
19
Grå
ANCONA 3-Sits Beige
ANCONA 3-Sits Beige
25
Mullvad Beige Ljusgrå
MAXIME 3-sitssoffa Beige
MAXIME 3-sitssoffa Beige
25
Khaki Grå Vit
Logga in