• Fri frakt
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Sammet grön
Se produktfilm
19

STOCKHOLM U-soffa Höger Velvet Edition Grön

15995:- / 12995:-
Antal: 
Köp
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover

STOCKHOLM är vad man skulle kunna kalla vår flaggskeppssoffa. En tidlös, retroinspirerad designsoffa med komfort och kvalitet i absoluta toppklass. Men med en prislapp som är förvånansvärt liten.

Och nu är den äntligen här - STOCKHOLM i uppgraderad design. Efter två år i sortimentet så har modellen fått en övergripande förbättring över hela modellserien. Vår STOCKHOLM är originalet, där modellen har blivit kopierad och förenklad av åtskilliga konkurrenter. Så därför gjorde vi precis tvärtom; vi tog fram en ännu snyggare, skönare och bättre u-soffa. Helt utan kompromisser.

STOCKHOLM Velvet har fått ett ordentligt lyft gentemot sin föregångare. Sammetstyget har uppgraderats till ett underbart lent kvalitetstyg med en mild och behaglig lyster. STOCKHOLM som sammetssoffa är varje trendspanares dröm. Modellen är helt rätt i sin formgivning där det tätvävda, tunga sammetstyget ger soffan ett imponerande intryck i vardagsrummet. Kulörerna är utvalda med omsorg, där nyanserna är dova men livfulla. Precis såsom en sammetssoffa ska se ut.

STOCKHOLM är uppbyggd på en massiv trästomme i ek och gran. Modellen levereras monterad i sektioner för bästa möjliga passform. Sittkomforten är mycket god, med ett något längre sittdjup än standard. Ryggkudden har uppgraderats och blivit lite mjukare, men fortsatt så är STOCKHOLM en ”sittriktig” u-soffa, som passar precis lika bra för slappa hemmakvällar som till kontoret.

Tygkvalitet: Framsida av 100% polyester och baksida av 90% polyester och 10% bomull. 
Vikt: 440g/lm. Martindale: 100.000. Ljusfasthet 4/5. Pilling 5/5. 

Klädseln på kuddarna är avtagbara och går att kemtvätta eller att rengöra med textilrengöring, ej maskintvätt.
Tyget är behandlat för att absorbera vätska - det medför att vätskan samlas på ytan av materialet, inte tränger djupt in i fibrerna. Tack vare detta kan vätska som spills på tyget avlägsnas om några sekunder genom att applicera en lätt absorberande duk eller pappershandduk.

U-soffan levereras delvis omonterad i tre sektioner som häktas ihop. Benen skruvar du enkelt fast i de förborrade hålen. 

Extrabilderna visar soffan i greige respektive mörkgrå färg.
Bredd:350 cm
Djup öppet avslut:220 cm
Divandjup:158 cm
Benhöjd:17 cm
Höjd:81 cm
Armstödets bredd:21 cm
Bredd mellan divaner:160 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:58 cm
Material:Tyg/Textil, Trä
Sittplatser:6 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här