Antal träffar: 525

Soffbord

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av snygga soffbord och vardagsrumsbord i flera olika stilar, former och färger. Är du ute efter ett runt, lågt eller litet soffbord? Oavsett så kan du lätt hitta en modell som passar i just ditt vardagsrum hos oss. Vi har ett brett utbud av fina soffbord. Vi har samlat några råd till dig som går i tankar om att köpa vardagsrumsbord.

Marmor, glas eller trä - Hitta just din stil på soffbordet

I vårt sortiment hittar du bland annat soffbord i marmor, vackra glasbord, sidobord och brickbord. Materialen varierar och vi har även ett stort utbud av soffbord i olika träslag som ek och furu. Något som är bra att veta är att träslag som exempelvis mango och akaciaträ är levande material. Att träet rör på sig över tid är naturligt förekommande, vilket innebär att formen kan ändras och små glipor kan uppstå.

Ställ ihop flera små bord

Om du inte känner för att enbart ha ett soffbord, är det också fint att ställa ihop flera små bord med varandra. I vårt utbud finner du snygga satsbord som kommer i set om 2 eller 3. Du kan självklart även mixa och matcha ihop ett eget set helt utefter din smak och stil.


Vilket vardagsrumsbord passar hos mig? 

Ibland kan det vara svårt att veta vilket soffbord som passar bäst in hemma hos just dig. Dels ska det vara lagom stort - men även fungera bra ihop med den övriga inredningen. Börja med att fundera på vilken storlek som passar optimalt. Har du en stor eller liten soffa? Många har en soffa i u-modell, vilket oftast begränsar måtten på vardagsrumsbordet. Ett tips om du har trångt om utrymme är att välja ett runt soffbord. Det ger ett luftigare intryck, men även en bättre in- och utpassage till soffan.

När du väl har valt storlek så bör du välja stil. Ska det vara modernt eller klassiskt? Hur ser din övriga inredning ut? Vad passar bäst till soffan? Vad har du för träslag sedan tidigare i rummet? Hur ser plånboken ut, är du ute efter ett billigt soffbord eller ett exklusivt soffbord? Försök att hitta ett bord som på bästa möjliga sätt matchar din övriga inredning i det aktuella rummet.

Köpa soffbord

Att handla soffbord online ska vara enkelt och inspirerande. När du köper ett vardagsrumsbord hos oss online på Soffadirekt kan du känna dig trygg. Om du har några frågor, tveka inte på att höra av dig till vår kundservice.

ELSIE Soffbord Vit
ELSIE Soffbord Vit
58
Beige Grå Natur
ELSIE Soffbord Grå
ELSIE Soffbord Grå
58
Beige Natur Vit
LEJE Soffbord 100
LEJE Soffbord 100
20
4995 :-
3995 :-
UNO Soffbord Brun
UNO Soffbord Brun
14
3595 :-
3095 :-
MARGO Soffbord 100
MARGO Soffbord 100
Outlet
70
Brun
LEJE Soffbord 70
LEJE Soffbord 70
25
3995 :-
2995 :-
Logga in