Antal träffar: 2038

Vardagsrumsmöbler

Hos SoffaDirekt hittar du ett komplett sortiment av trendiga möbler till ditt vardagsrum! Vår möbelmix består av allt från tidlösa soffor, vackra fåtöljer och trendiga soffbord till fina småmöbler.

Mixa och matcha möbler och inredning
Här hittar du det mesta för att inreda ett helt vardagsrum. En stor del av vårt sortiment är unikt för SoffaDirekt och går bara att hitta hos oss. Vi har sedan mixat upp sortimentet med noggrant utvalda leverantörer för att kunna erbjuda dig en helhetsmöblering till ditt vardagsrum, utan att tumma på varken kvalitet, komfort eller design. Mixa och matcha våra soffor, fåtöljer, soffbord, förvaringsmöbler och soffben med varandra. För att värna om dina möbler rekommenderar vi anvädning av möbelvård.


Välj soffa med omsorg

Soffan är oftast den möbel som avgör hur vardagsrummet upplevs – välj därför din soffa med omsorg. Fundera över vem eller vilka det är som ska använda den samt hur stort ditt vardagsrum är. Ska soffan enbart användas av dig själv, dig och din familj eller dig och eventuella gäster som kommer på besök? Om ni är ett mindre antal personer skulle exempelvis en 2-4 sitssoffa passa utmärkt medan om ni är ett större sällskap rekommenderar vi en divansoffa eller u-soffa.

 

Variera färg, textur och finish på dina möbler och din inredning

Om allt i vardagsrummet är i en och samma färg kan stilen lätt uppfattas monotont. Om du vill undvika detta kan du inkludera olika färger eller olika nyanser av en färg. Ett annat tips är att variera med hårt med mjukt. Dekorera med mjuka textilier för att öka den ombonade känslan samt för att bidra till en dämpad ljudnivå. Att blanda finish såsom matt med glansig kan också vara snyggt, det är en smaksak.

 

Beställ tygprov på din soffa, fåtölj, säng osv.

På SoffaDirekt kan du klicka hem tygprover på flera av våra soffor, fåtöljer och fotpallar helt utan kostnad. Vi erbjuder denna möjlighet med hopp om att du ska känna dig säkrare kring dina köp hos oss när det kommer till hur tyget upplevs i verkligheten. Tre exempel på material som klädslarna på våra möbler är gjorda av är sammet, bomull och linne. Eftersträvar du en skimrande look är sammet perfekt. Linne är ett naturligt tyg med avkopplande känsla. Bomull i kombination med linne bildar ett formbeständigt material med mjuk och härlig linnekänsla.

Logga in