Antal träffar: 123

Fotpallar

En fotpall kan vara en av de mest flexibla möbler som finns! Möjligheterna till användningsområden för fotpallar är oändliga. Du kan använda den som sittplats, fotstöd, soffbord eller skjuta intill en soffa för att bygga din egen divan. Dessutom är formerna, färgerna och stilarna på våra fotpallar många, vilket gör att du väldigt enkelt kan justera stilen för ditt rum genom att enbart addera en fotpall. Är du i stort behov av förvaring, då är det vårt utbud av fotpallar med förvaring, eller förvaringspallar som det också heter, som kanske intresserar dig, men vi har också fotpallar i alla dess former för just ditt behov. Dessutom är fotpallar otroligt sköna att lägga upp fötterna på! En otroligt användbar möbel helt enkelt! Här hittar du ett brett urval fotpallar som matchar både våra soffor och fåtöljer.

Använd en fotpall som förvaringspall eller soffpall

Möjligheterna med en fotpall är oändliga. Användningsområdena är många och placeringen är flexibel. Om det så är ett sov- eller vardagsrum, så finns det nästan alltid plats och behov av en fotpall. Är du ute efter en lite lyxigare variant är en fotpall i sammet kanske det som du är ute efter? Gillar du mer den naturliga stilen skulle vi rekommendera våra fotpallar i bomull eller linnemix. Är det så att det är någon specifik stil på soffa som du vill matcha med en fotpall skulle vi rekommendera dig att du filtrerar på våra olika serier för att få fram vilka fotpallar det är som matchar ditt val bäst.

Så hittar du rätt fotpall

Om du har eller ska köpa en soffa eller fåtölj i vårt sortiment, så har vi allt som oftast även en matchande fotpall i samma serie. Många av våra pallar finns dessutom i en bred färgskala, så att du kan hitta vad som passar bäst i just ditt hem. Vissa modeller har även inbyggd förvaring, vilket kan vara praktiskt.

Köp en fotpall online

Att köpa fotpall online ska vara både enkelt, inspirerande och tryggt oavsett vilken fotpall du är ute efter!  Hos oss på soffadirekt ska du även kunna njuta av bra leverans- och betalningsalternativ. Våra lagervaror levereras inom 2-7 dagar. Om du skulle ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller chatta i vår onlinechatt som har öppet dygnet runt. För dig som önskar olika varianter av betalningsalternativ så erbjuder vi naturligtvis det också. Om du önskar att köpa din fotpall nu och betala lite senare så finns den möjligheten för dig.

Skagen Fotpall Blå
Skagen Fotpall Blå
20
Beige Ljusgrå Mörkgrå
LUNDA Pall Svart
LUNDA Pall Svart
22
Natur
LUNDA Pall Natur
LUNDA Pall Natur
22
Svart
HAMILTON Sittpuff Grå
HAMILTON Sittpuff Grå
Outlet
64
JASMIN Sittpuff 84 Vit
JASMIN Sittpuff 84 Vit
Outlet
41
Ljusgrå
Logga in