• Fri frakt
  • Fri retur

Logga in

Jobba oss hos

Vi söker en Webadministratör!

► Vill du bli en del av ett e-handelsbolag under stark tillväxt?

Just nu söker SoffaDirekt ytterligare en webadministratör til vårt team i Norrköping. SoffaDirekt är en av Sveriges största e-handelsaktörer bland stoppmöbler. I takt med att vi växer så uppstår behovet av att addera fler produkter, underhålla sortimentet och skriva säljande produkttexter.

För att passa som webadministratör i vårt team så krävs det att du har mycket god datorvana, kan hantera Photoshop, Office-paketet och vana av att arbeta i ett CMS. Du ska vara prestigelös, ha ett starkt driv och vara mycket duktig i det svenska språket.

Stämmer beskrivningen in på dig? Maila då CV och några rader om dig själv till stefan@soffadirekt.se. Urvalet kommer att ske löpande!

soffadirekt logo

Vi söker Kundservice- medarbetare!

► Vill du bli en del av ett e-handelsbolag under stark tillväxt?

Just nu söker vi förstärkning till vår kundserviceavdelning. SoffaDirekt är en av Sveriges största e-handelsaktörer inom stoppmöbler. Nu behöver vi förstärka vår förstklassiga serviceavdelning.

För att passa som kundservicemedarbetare hos SoffaDirekt ska du brinna för god service. Vi är i en expansiv fas, vilket ställer höga krav på anpassningsförmåga och stresstålighet. Erfarenhet är meriterande, men inget krav. Vi värderar personlig lämplighet lika högt. Vi förväntar vi oss att du som söker har god datorvana, är lättlärd och talar/skriver flytande svenska samt engelska.

Stämmer beskrivningen in på dig? Maila då CV och några rader om dig själv till roberto@soffadirekt.se. Urvalet kommer att ske löpande!

soffadirekt logo
Hittar du inte vad du letar efter, sök här