• Fri frakt
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Jobba oss hos

Vi söker KUNDSERVICE- MEDARBETARE!

► Brinner du för service och älskar att jobba i team? Vår kundtjänst i Norrköping söker nu nya glada och inredningsintresserade kollegor.

SoffaDirekt har sitt hjärta i visionen om att göra designmöbler tillgängliga för alla. Ur den visionen har vi format ett företag som sätter kundens behov i fokus.
Grundidén har alltid varit att kapa möbelbranschens fördyrande mellanhänder och istället skapa nära samarbeten med fabriker som både kan tillverka stoppmöbler efter vår egen design samt leverera direkt hem till våra kunder. Vi har gått från att fokusera på soffor samt sängar och är idag mer eller mindre en komplett möbelbutik - med inriktning på att utveckla prisvärd design och ta in kvalitetsmöbler från trendiga varumärken.

Arbetsuppgifter

  • Kommunikation genom mail, telefon och chatt
  • Hantera allahanda frågor som rör vårt sortiment och leveranser.
  • Administrativa uppgifter, såsom inspirerande produkttexter
  • Säljande produktspecialist i vår outlet.

Vi söker inte vem som helst

För att lyckas behöver du inte bara vara kunnig och professionell utan också personlig, tålmodig och lugn. Du är en person som har viljan och intresset av att hjälpa andra. Vi värdesätter din förmåga att kunna uttrycka dig korrekt samt att kunna skriva inspirerande och säljande texter.
Vi är ett snabbväxande företag med höga mål och ambitioner och för att passa väl in hos oss ser vi gärna att du är driven och kan skapa dig en överblick när flera saker sker samtidigt.
Du har givetvis ett stort intresse för möbler och inredning och att du delar vår starka tro om att lojalt kämpa i team är en förutsättning för att lyckas.

Vi erbjuder dig

Du kommer att ingå i ett glatt team på en växande arbetsplats, där du är med och påverkar vår resa. Vi har en kreativ miljö och vi får arbeta med det roligaste som finns- möbler & Inredning. Vi tror på nytänkande och prestigelöshet och vi ska tillsammans bygga Sveriges bästa kundtjänst!

Ansökan

Du är välkommen att maila din ansökan, i form av ett personligt brev samt cv till rekrytering@soffadirekt.se senast 190324. Vi kallar till intervjuer löpande.

soffadirekt logo
Hittar du inte vad du letar efter, sök här