• Öppet köp 365 dagar

Logga in

Jobba hos oss

LEDIGA TJÄNSTER:

► Vi söker driftig kundtjänstmedarbetare

Brinner du för service och älskar att jobba i team? Vår kundtjänst i Norrköping söker nu en glad och driven kollega.


SoffaDirekt har sitt hjärta i visionen om att göra designmöbler tillgängliga för alla. Ur den visionen har vi format ett företag som sätter kundens behov i fokus.


Grundidén har alltid varit att kapa möbelbranschens fördyrande mellanhänder och istället skapa nära samarbeten med fabriker som både kan tillverka stoppmöbler efter vår egen design samt leverera direkt hem till våra kunder. Vi har gått från att fokusera på soffor samt sängar och är idag mer eller mindre en komplett möbelbutik - med inriktning på att utveckla prisvärd design och ta in kvalitetsmöbler från trendiga varumärken.

Vi söker inte vem som helst

Vi söker dig som har god erfarenhet av att ge bästa tänkbara service. För att lyckas behöver du inte bara vara kunnig och professionell utan också personlig, tålmodig och lugn. Du är en person som har viljan och intresset av att hjälpa andra, du älskar problemlösning helt enkelt. För dig är det naturligt att lyssna och kommunicera både verbalt och skriftligt. God kunskap inom engelska krävs, likaså datavana.

Vi är ett snabbväxande företag med höga mål och ambitioner och för att passa väl in hos oss ser vi gärna att du är driven och själv kan prioritera när mycket sker runt omkring. Du har givetvis ett stort intresse för möbler och inredning, en förutsättning för att lyckas är att du delar vår starka tro om att lojalt kämpa i teamet.


Din arbetsdag

  • Kontakt med kunder genom mejl, telefon och chatt.
  • Administrativa uppgifter, såsom författande av inspirerande produkttexter till hemsidan.
  • Kontakt med våra fabriker och underleverantörer.
  • Säljande produktspecialist i vår outlet.

Är du den rätta? Vi erbjuder detta:

Du kommer ingå i ett glatt och hjälpsamt team på en växande arbetsplats, där du är med och påverkar vår resa. Vi ser fram emot att ta del av dina tidigare erfarenheter inom kundbemötande.

Vi tror på nytänkande och prestigelöshet, tillsammans ska vi bygga Sveriges bästa kundtjänst. Detta är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Vi arbetar dagtid mån-fre, men helg samt kvällsarbete kan bli aktuellt.

Vi är nyfikna på dig!

Du är välkommen att maila din ansökan i form av ett personligt brev samt cv till:
rekrytering@soffadirekt.se. Vi kallar till intervjuer löpande.@soffadirekt 

Hittar du inte vad du letar efter, sök här