Jobba hos oss

SoffaDirekt
är ett möbelföretag som befinner sig i en stark tillväxtfas med hög ambition om att bli en unik profil på möbelmarknaden inom e-handeln. Vi är idag över 20 anställda med huvudkontor i Norrköping.

Vår vision är att tillhandahålla en hållbar och trendriktig design till alla. Vår affärsidé är att själva designa, producera och sälja möbler av hög kvalitet till marknadens bästa priser, direkt till konsument utan mellanhänder. Vi strävar efter att varje kund ska bli positivt överraskad av komfort, design, service, hållbarhet och kvalitet. Vi är alltid intresserade av personer som vill vara med och göra vår vision till verklighet.Lediga jobb

Medarbetare till Kundservice – Ansök senast 14 februari 2024. Läs mer om tjänsten här!Intresseanmälan

Vill du bli en del av vårt team idag eller i framtiden som anställd eller praktikant? Kommande behov under vår tillväxtresa är allt från inköpare, it-kunniga till kundtjänstproffs. Skicka in en intresseanmälan genom att maila oss på jobb@soffadirekt.se. Vi kommer att se över din spontanansökan så snart vi har möjlighet och återkomma med vilka möjligheter det kan finnas framåt.

Jobba hos oss

SoffaDirekt
är ett möbelföretag som befinner sig i en stark tillväxtfas med hög ambition om att bli en unik profil på möbelmarknaden inom e-handeln. Vi är idag över 20 anställda med huvudkontor i Norrköping.

Vår vision är att tillhandahålla en hållbar och trendriktig design till alla. Vår affärsidé är att själva designa, producera och sälja möbler av hög kvalitet till marknadens bästa priser, direkt till konsument utan mellanhänder. Vi strävar efter att varje kund ska bli positivt överraskad av komfort, design, service, hållbarhet och kvalitet. Vi är alltid intresserade av personer som vill vara med och göra vår vision till verklighet.


Intresseanmälan

Vill du bli en del av vårt team idag eller i framtiden som anställd eller praktikant? Kommande behov under vår tillväxtresa är allt från inköpare, it-kunniga till kundtjänstproffs. Skicka in en intresseanmälan genom att maila oss på jobb@soffadirekt.se. Vi kommer att se över din spontanansökan så snart vi har möjlighet och återkomma med vilka möjligheter det kan finnas framåt.Logga in