Antal träffar:

Balkongsoffor

Har du sökt på soffa balkong? Då har du hittat rätt. Vi har ett stort utbud av balkongsoffor för dig som önskar att addera en soffa till din balkong. Vilken typ av balkongsoffa som passar din balkong är såklart beroende på balkongstorlek, har du en stor balkong kan en loungesoffa för balkong vara ett bra alternativ. Är det istället så att du vill nyttja ett hörn på din balkong så är en hörnsoffa för balkong ett bra alternativ. För en uteplats eller en balkong som är så stor att en hel soffgrupp får plats är en hel soffgrupp för balkong ett bra alternativ, då får många plats samtidigt som balkongens ytor nyttjas på ett effektivt och härligt sätt. För dig som inte riktigt har ytorna som medföljer med en stor balkong, finns flera alternativ av mindre balkongsoffor. Om du önskar att kika på en liten balkongsoffa, välj då vårt filter för färre antal sittplatser eller anpassa bredden i dina val efter bredden på din balkong. För dig som är ute efter en liten soffa till balkong är ett tips att kika på de balkongsoffor som också innefattar förvaring, på det sättet kan du kombinera ytan av att addera en soffa på din balkong men också förvaring. På det sättet maximerar du dina ytor på balkongen.

 

Balkongsoffa och storlek på balkong

Loungesoffa balkong, hörnsoffa balkong, soffgrupp balkong, liten soffa balkong osv.

 

Valet av balkongsoffa är nära ihopkopplat med storleken på din balkong. Innan du väljer vilka alternativ av balkongsoffor som skulle passa hos dig är ett bra tips att mäta, mäta, mäta. Det kan vara så att platsen du först tänkt är bäst anpassad för en balkongsoffa inte alls är den bästa, utan tänk igenom både en och två gånger hur din balkong ser ut, vilka vinklar finns och är det så att du ska ha en lite mindre balkongsoffa för att få plats med andra saker eller är det så att antalet sittplatser är det viktigaste? Då kanske du ska fundera på om det bästa inte är att investera i en hörnsoffa balkong. Ofta tänker vi på balkonger i räta vinklar och utgår från att en 3-sitssoffa eller en 4-sittsoffa för balkongen är det bästa, men om man tar med hörn osv i beräkningen kan det faktiskt vara så att en loungesoffa balkong eller en hörnsoffa balkong är bättre varianter anpassade för ett sådant utrymme. Är det så att plats finns för två soffor som möter varandra eller att en soffa, en pall och några fåtöljer får plats är det bra att istället välja soffgrupp balkong.

 

Balkongsoffor med olika användningsområden

Balkongsoffa med dynor, soffa på balkong med förvaring osv.

Valmöjligheterna för en balkongsoffa är många. Det går att köpa balkongsoffor med dynor, balkongsoffor med förvaring eller mer nätta balkong utan varken förvaring eller dynor. Allting beror på vilka förutsättningar du har idag och dina behov och din tilltänkta användning framåt. När du ska köpa en soffa för balkong är det bra att tänka på vilka andra förutsättningar som finns på din balkong. Vill du ha plats för växer? Dynförvaring över vintern? Tänk noga igenom ditt utrymme och din tilltänkta hantering. Är det så att du är intresserad av materialvalet rotting? Då kan det vara bra att tänka på att dessa möbler kan behöva stå på en inglasad balkong eftersom de är gjorda av naturmaterial osv. Utgå ifrån dina preferenser och ditt utrymme vi köp av din balkongsoffa och välj och vraka i vårt stora utbud av balkongsoffor.

 

Köpa balkongsoffa

Det ska vara tryggt och säker att köpa balkongssoffa online hos oss på soffadirekt.se. Vi har snabba leveranstider på våra lagerförda varor och finns din önskade balkongsoffa i lager så levererar vi ofta redan inom 2-7 dagar. Självklart har du också möjlighet att delbetala ditt köp!

FUJI Modulsoffa Hörndel
FUJI Modulsoffa Hörndel
23%
3295 :-
4295 :-
FALSTERBO Soffa Rotting
FALSTERBO Soffa Rotting
10%
Kampanj
Falsterbo
8995 :-
9995 :-
FUJI 3-sitssoffa
FUJI 3-sitssoffa
21%
Kampanj
Fuji
5495 :-
6995 :-
FUJI Modulsoffa Mittdel
FUJI Modulsoffa Mittdel
20%
2795 :-
3495 :-
LUGANO Trädgårdssoffa
LUGANO Trädgårdssoffa
19%
6495 :-
7995 :-
COLEVILLE 3-sitssoffa Svart
COLEVILLE 3-sitssoffa Svart
20%
7916 :-
9895 :-
MOKA 3-sitssoffa
MOKA 3-sitssoffa
21%
Kampanj
Moka
9495 :-
11995 :-
ROSITA 3-sits Grå
ROSITA 3-sits Grå
20%
Kampanj
Brafab
9176 :-
11470 :-
PEMBROKE 3-sitssoffa Beige
PEMBROKE 3-sitssoffa Beige
20%
14120 :-
17650 :-
PEMBROKE 2-sitssoffa Beige
PEMBROKE 2-sitssoffa Beige
20%
9184 :-
11480 :-
ROSENBORG Trädgårdssoffa Vit
ROSENBORG Trädgårdssoffa Vit
15%
3868 :-
4550 :-
GARDEN Soffa Svart
GARDEN Soffa Svart
5745 :-
RONNEBY Line Rottingsoffa
RONNEBY Line Rottingsoffa
37%
4395 :-
6995 :-
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.