Antal träffar: 34

Orientaliska Mattor

Finns det någon inredningsdetalj som ger en sådan ombonad hemmakänsla som en orientalisk matta. Troligen inte. För oss på SoffaDirekt är persiska mattor starkt förknippade med hemmets lugna vrå. Varma, färgstarka och mönstrade mattor i alla dess olika former och storlekar. Man kan inte göra så mycket annat än att älska dem. Här har vi samlat vårt sortiment av orientmattor. Oavsett modell så kan vi försäkra dig om att du får ett paket hemkänsla på posten när du köper en orientalisk matta.

Vad är en konstsilkesmatta?

En matta i konstsilke är en tunn, prisvärd och oftast persiskt inspirerad matta med massor av lyster. Under det senaste året har konstsilkesmattor blivit otroligt populära och vi kan lätt förstå varför. Du får nämligen massor av matta och design för pengarna. Till skillnad från en äkta persisk matta så är en konstsilkesmatta ofta maskinvävd i polyester. Det ger en otroligt prisvärd matta.

Afghan, en överfärgad matta

Vår ullmatta som heter Afghan är en miljövänlig matta med ett orientaliskt mönster. Varje matta är unik i storlek och mönster då de härstammar från äldre återvunna mattor. Alla mattor tvättas, färgas och behandlas för att på nytt kunna hitta och förgylla ett hem. Otroligt smart, miljövänligt och snyggt. Vi kan varmt rekommendera Afghan till alla som söker en prisvärd orientalisk matta med massor av karaktär.

Mörk eller ljus persisk matta?

Vår ambition är alltid kunna visa upp ett brett sortiment av prisvärda mattmodeller. Så oavsett om du söker en ljus, mörk eller varför inte en blå persisk matta så vill vi kunna erbjuda den till dig. Billigt och fraktfritt dessutom. Vi lagerhåller alla våra mattor själva eller hos leverantör, så för det mesta tar det inte mer än ett par dagar att få leverans av din nya orientaliska matta. 

SQUARE Matta
SQUARE Matta
15
2895 :-
2461 :-
Vit Grå
Logga in