Antal träffar: 372

Stolar

Matstolar kan ge ett fantastiskt tillskott till ett matbord och ge hela din matplats en ny uppdaterad och designad känsla. Vi brinner för design och kvalitet och vill kunna erbjuda våra kunder ett utbud av stolar som passar alla plånböcker. Är du intresserad av byta ut din stol till matbord men inte har möjlighet att lägga ut en förmögenhet så erbjuder vi ett urval av billiga stolar som är lite enklare men ändå väldigt fina stolar. Har du däremot en lite större budget har vi riktigt snygga stolar i lite exklusivare manér. Oavsett så kan du i vårt sortiment hitta stolar som är såväl sköna att sitta som fina att titta på. Som kund till oss ska du känna dig säker och trygg med ditt val av att köpa stolar online hos oss på Soffadirekt.

 

Matstolar

Sköna stolar, snygga stolar, kvalitativa stolar osv.

Inför ett köp av matstolar är det viktigt att tänka på vilken funktion som man anser är den viktigaste och hur stolarna är tänkta att fungera kring ett bord. Är du ute efter sköna stolar till ett matbord, är stilen och designen det viktigaste eller är prislappen det som utgör valet av stol? Oavsett så är det viktigt att tänka igenom sitt köp av stolar. I vårt sortiment hittar du stoppade, mjuka och sköna stolar såväl som mer nätta, stilrena och lätta stolar utformade i olika träslag. Du har också möjlighet att köpa såväl enstaka stolar som hela matgrupper. Oavsett om du är ute efter att komplettera ditt nuvarande matbord med nya stolar eller önskar att investera i en helt ny matgrupp så hittar du ett brett utbud i vårt sortiment.

 

Vad ska matstolar kosta?

Billiga stolar, prisvärda matstolar, exklusiva stolar osv.

Att uppdatera en hel matgrupp kan innebära en rejäl investering men det finns också möjlighet att investera i en tillfredställande design utan att det behöver kosta skjortan. I vårt sortiment hittar du såväl billiga stolar och prisvärda matstolar som mer exklusiva stolar i kvalitativa material. Det som är bra att tänka över inför ditt köp av stol är hur din nuvarande bostadssituation ser ut, kanske är det så att du snart ska flytta och behöver uppgradera de stolar du redan har eller är det så att du tröttnat på din stil och vill investera i en ny design? Vilka behov är det som du har och hur vill du att stolarna ska kännas? Tänk på att stolar är ett effektivt sätt att uppdatera känslan av en hel matgrupp och att det inte alltid är så att stolarna behöver bestå av samma träslag som bordet eller att ens samma stolar behöver stå runt samma bord. Det kan skapa en skön dynamik om olika stolar placeras vid samma bord.

 

Stil och design

Skandinavisk stil, hög komfort, materialval osv.

En matstol ska kunna passa in i hemmets övriga inredning men det kan också fungera lika bra att kaxigt få stolen att sticka ut genom att välja något helt annat än det matbord man har hemma. Oavsett din stil så ska vårt breda utbud online på Soffadirekt erbjuda dig möjligheten att hitta just ditt val av matstol. Vi har många stolar i skandinavisk stil med naturnära material och ljusa färger, men vi erbjuder även stoppade matstolar i hög komfort såväl som exklusiva materialval till hög kvalité. Testa gärna vår AR funktion via din mobiltelefon och placera stolen du valt vid ditt nuvarande matbord hemma för att få en bild om hur stol och bord skulle kunna matcha tillsammans.  

Köpa stolar online

Vid ditt köp av stolar hos oss på Soffadirekt kan du känna dig fullständigt trygg. Oavsett om du är ute efter en matstolar, köksstolar eller matsalstolar i olika form och prisklasser så ska din köpupplevelse hos oss vara inspirerande, trygg och säker!

BEAU Karmstol Brun
BEAU Karmstol Brun
33
Svart
CHIRELL Stol Svart
CHIRELL Stol Svart
14
Natur
CHIRELL Stol Natur
CHIRELL Stol Natur
14
Svart
CALAIS Stol Natur
CALAIS Stol Natur
27
1495 :-
1095 :-
Brun
AUBIN Stol Rotting
AUBIN Stol Rotting
Outlet
39
LUNDA Pall Svart
LUNDA Pall Svart
22
Natur
CHATOU Stol Svart
CHATOU Stol Svart
22
1395 :-
1095 :-
WOODS Stol Brun
WOODS Stol Brun
9
2195 :-
1995 :-
Svart
LINO Matstol Brun
LINO Matstol Brun
11
1895 :-
1695 :-
NaturSvart
BEAU Stol Brun
BEAU Stol Brun
13
2295 :-
1995 :-
Svart
NOBLE Stegpall Bambu
NOBLE Stegpall Bambu
6
1695 :-
1585 :-
Vit
LUNDA Pall Natur
LUNDA Pall Natur
22
Svart
SELINE Stol Beige
SELINE Stol Beige
11
1595 :-
1425 :-
Mullvad
NOBLE Loungestol Natur
NOBLE Loungestol Natur
9
2965 :-
2695 :-
Logga in