.
-


Ibland vet man precis hur man vill ha det men inte riktigt hur man ska komma dit. Eller så vet man inte riktigt vilken typ av inredning man ska satsa på och vilken stil som känns som sin egen. Hur gör andra som lyckas skapa ett hem som de verkar trivas så bra i?

Vi på SoffaDirekt hjälper dig mer än gärna genom hela processen att komma dit. Vi håller dig i handen, styr och vägleder där det behövs och är en guide i djungeln av möbler, stilar och inredningsdetaljer tills vi hittat rätt för just dig!

Ta kontakt för att inleda ett samtal med inredare Sofia

Sofia arbetar med inredning och har en bredd som inkluderar både privat och offentlig miljö. Hon har även jobbat med utbildningar inom inredningsdesign. Vi på SoffaDirekt vill erbjuda dig en fantastisk möjlighet att få prata med vår inredare Sofia som guidar och coachar dig till ett hem du älskar! Du får hjälp att identifiera dina behov och din stil som du drömmer om - släpp vardagens måsten och gå in i dig själv och ditt hem helhjärtat. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömhem.

Ett initialt samtal för en behovsanalys och en första kontakt är kostnadsfri. Om du väljer inredningstjänsten tillkommer en kostnad.


.
.


Ibland vet man precis hur man vill ha det men inte riktigt hur man ska komma dit. Eller så vet man inte riktigt vilken typ av inredning man ska satsa på och vilken stil som känns som sin egen. Hur gör andra som lyckas skapa ett hem som de verkar trivas så bra i?

Vi på SoffaDirekt hjälper dig mer än gärna genom hela processen att komma dit. Vi håller dig i handen, styr och vägleder där det behövs och är en guide i djungeln av möbler, stilar och inredningsdetaljer tills vi hittat rätt för just dig!Sofia arbetar med inredning och har en bredd som inkluderar både privat och offentlig miljö. Hon har även jobbat med utbildningar inom inredningsdesign. Vi på SoffaDirekt vill erbjuda dig en fantastisk möjlighet att få prata med vår inredare Sofia som guidar och coachar dig till ett hem du älskar! Du får hjälp att identifiera dina behov och din stil som du drömmer om - släpp vardagens måsten och gå in i dig själv och ditt hem helhjärtat. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ditt drömhem.

Ett initialt samtal för en behovsanalys och en första kontakt är kostnadsfri. Om du väljer inredningstjänsten tillkommer en kostnad.Ta kontakt för att inleda ett samtal med inredare Sofia

.
Logga in