Antal träffar:

Hissgardiner

En hissgardin är ett praktiskt och snyggt alternativ att pryda ditt fönster med, oavsett rum. Ljusinsläppet är enkelt att styra över genom att anpassa höjden på gardinen. Vårt breda sortiment av hissgardiner ger dig möjlighet att skapa det perfekta utseendet och den funktion du behöver för dina utrymmen. Utöver färg finns det olika stil på veck, hur gardinen rullas upp och ner samt material.

Hissgardiner till köket

Förvandla ditt kök till en stilfull och praktisk plats med vårt utbud av hissgardiner. Våra hissgardiner till köket kombinerar funktion med elegans, vilket gör dem till det perfekta valet för att skapa en ljus och inbjudande atmosfär. Hissgardiner är lätta att justera, vilket ger dig full kontroll över ljusinsläppet och hur mycket insyn du vill ha i ditt kök. Vi har hissgardiner i olika utseenden och material. Lin som är ett simpelt men klassiskt material som på ett vackert sätt silar solljuset i både ljusa och mörka färger. 

Hissgardiner till ditt sovrum

Gör ditt sovrum till en fristad av lugn och skönhet med våra hissgardiner som är speciellt utformade för att skapa en avslappnande och privat atmosfär. Det kan vara fördelaktigt med en hissgardin i mörkare färg om du vill ha ett mer mörkläggande alternativ, även om gardinen släpper igenom en del ljus. Vi erbjuder olika stilar och färger, så du kan skapa en personlig touch i ditt sovrum. Anpassa hissgardinerna efter din smak och skapa en harmonisk atmosfär som passar just dig.

OTILA Knythissgardin 160x90 Beige
OTILA Knythissgardin 160x90 Beige
20%
236 :-
295 :-
OTILA Knythissgardin 140x90 Vit
20%
220 :-
275 :-
OTILA Knythissgardin 160x90 Vit
20%
236 :-
295 :-
OTILA Knythissgardin 120x90 Vit
20%
196 :-
245 :-
OTILA Knythissgardin 140x90 Beige
OTILA Knythissgardin 140x90 Beige
20%
220 :-
275 :-
Logga in

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.