Antal träffar: 308

Sidobord

Sidobord är en dynamisk möbel eftersom den har så otroligt många olika användningsområden. För dig med en liten yta så kanske ett litet sidobord passar, om du däremot är av behov av mer förvaring så finns det sidobord med förvaring, sidobord med hyllor osv. som gör att du kan kombinera en nätt och designad möbel med ett stort förvaringsbehov. Sidobord kommer också i väldigt många olika former, kombinera gärna ett runt sidobord med högt sidobord i ett rum för att skapa en spännande dynamik. På så vis kan sidobordet användas både som soffbord och avlastningsbord. Matcha ihop det med din favoritsoffa i vardagsrummet eller skapa en mysig hörna tillsammans med en fin fåtölj i sovrummet eller hallen. Sidobordets användningsområden är många och egentligen är det enbart din fantasi och sätter begränsning för användningen av ett sidobord.

Form på sidobord

Runt sidobord, litet sidobord, högt sidobord osv.

När du ska köpa sidobord är det bra att ha funderat ut vilket användningsområde som du önskar att sidobordet ska ha. Ska sidobordet nyttjas som ett soffbord, då kan det vara aktuellt att kika på ett runt sidobord eller ett sidobord med förvaring. På så sätt får du ut maximal användning av ditt sidobord. Är det istället så att du vill att sidobordet ska stå i hallen som en inredningsdetalj, då kan ett högt sidobord passa dina krav bättre. För dig som vill maximera effekten av små ytor så har vi ett stort utbud av små sidobord som gör sig bra för de där lite mindre ytorna som man ändå vill maximera antingen med stil eller ett sidobord med förvaring som exempelvis ett sidobord med en hylla. En annan faktor att ta i beaktning vid köpet av sidobord är storleken på plånboken, för dig som är ute efter billiga sidobord så har vi ett stort utbud av prisvärda sidobord i vårt sortiment. Är det istället så att du vill investera i en designmöbel i mer exklusiva materialval som kommer att hålla över en lång period av tid, så är ett sidobord i marmor eller mässing en trevlig addering. Är du en person som istället faller lätt för den naturnära och mer bohemiska stilen, välj då ett sidobord i trä. Det finns många olika träslag att välja bland i vårt sortiment. Se över vilket sidobord i vårt sortiment som skulle passa just dig!

 

Köpa sidobord

Det ska vara enkelt och tryggt att handla sidobord online. Hos oss på soffadirekt kan du känna dig trygg i din köpresa! Din upplevelse ska vara inspirerande och ditt köp enkelt, bekvämt och tryggt. Vi erbjuder snabba leveranser på 2-7 dagar av alla våra lagerförda varor och självklart har du möjlighet att delbetala ditt köp, men även att köpa nu och betala via ett senare tillfälle. Är du inte nöjd med ditt köp har vi en kundservice som hjälper dig med ditt ärende. Följ oss gärna även i våra andra kanaler, bli inspirerad av vårt levande pinterestkonto eller engagerade dig i vårt sociala instagramkonto. Vi hoppas att du blir inspirerad av vårt utbud här på soffadirekt.se

WOODY Soffbord
WOODY Soffbord
WOODY Sidobord Lågt
WOODY Sidobord Lågt
MESA Sidobord L Beige
MESA Sidobord L Beige
10
ELSA Soffbord Glas Krom
ELSA Soffbord Glas Krom
Outlet
39
NOBLE Satsbord Bambu
NOBLE Satsbord Bambu
10
2495:-
2246:-
Svart
Sidobord Trä
Sidobord Trä
10
2195:-
1976:-
Bänk Trä
Bänk Trä
10
2195:-
1976:-
Logga in