• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Utomhusmattor

För dig som behöver en tålig men ändå trendig matta så är denna flatvävda matta i polypropylen ett utmärkt val. Fungerar lika bra ute som inne. Blir mattan smutsig tar du bara och spolar av den med vattenslangen eller tar en fuktig trasa. Enkelt!
1695:- rek.
117230-1
2795:- Ord. pris
För dig som behöver en tålig matta så är denna flatvävda matta i polypropylen ett utmärkt val hur du än väljer att placera den. Med livliga färger och i flera olika storlekar så fungerar den för alla. Använd den som altanmatta, köksmatta eller i badrummet, möjligheterna är oändliga! Blir mattan smutsig så kan du glömma kemtvätt och andra krångliga tvätt-instruktioner. Ta ut den och spola av med vattenslangen eller ta bara en trasa, torka av och så är problemet ur världen, smidigare kan det inte bli!
2795:- rek.
Mattan Monaco är för dig som behöver en tålig matta till altanen, köket eller hallen. Flatvävd matta i multifärgad polypropylen som är enkel att rengöra, ett utmärkt val hur du än väljer att placera den. Blir mattan smutsig så kan du spola av den eller ta en fuktig trasa och torka av. Smidigt!
1695:- rek.


Hittar du inte vad du letar efter, sök här