• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Utomhusbelysning

Förläng vardagsrummet med hjälp av SoffaDirekts utbud av utomhusbelysning till både altan, uterum och trädgård. Att belysa sitt hem känns som en självklarhet, men med trädgårdsbelysning kan man även skapa en mysig och ombonad känsla utomhus. Med hjälp av rätt belysning utomhus så kan trädgård och uterum förvandlas till en magisk plats. Lys upp sena kvällar med vår utomhusbelysning!

Låt vardagsrummet flytta ut! Alva är en inbjudande utomhuslampa i tåligt väderbehandlat tyg med stålstomme, och tål både väder och vind. Kombinera gärna olika storlekar och färger och häng upp på altanen för en dynamisk och ombonad känsla. En perfekt lampa för altanen, balkongen, eller inomhus! Upphänge medföljer ej men finns att köpa till under tillbehör. Alva finns i flera färger och storlekar.
995:- rek.
4251-BT02
1195:- Ord. pris
1897903
695:- Ord. pris
4026-BT02
995:- Ord. pris
125-01
395:- Ord. pris
Kisha takskärm i flätad rotting. Skärmen med dess unika form och flätning släpper vackert igenom ljuset och skapar ett vackert skuggspel. Eftersom det är ett naturmaterial trivs den bäst under ett tak, i ett inglasat utrymme eller inomhus. Levereras med svart sladd på 1,2 m och takkopp.Takkontakt köpes separat. På grund av nya EU-direktiv så ingår inte takkontakt. 
1195:- rek.
Låt vardagsrummet flytta ut! Malou hjälper till att skapa en trivsam och ombonad utemiljö. Då den är gjord av vädertåligt tyg så kan den hänga ute oavsett väder, den fungerar alltså lika bra att ha både på terrassen som ute i trädgården. Sladd ingår ej. Kolla i vårt sortiment efter en sladd vars längd passar just dig. Malou utomhuslampa finns även i större storlek.
995:- rek.
1214303
2395:- Ord. pris
Vackra Joline från populära varumärket PR Home. Denna flätade bastskräm för tankar till stränderna i medelhavet, varma vindar, och palmträd mot blå himmel. Bast är ett naturmaterial och vi rekommenderar att den används under tak, till exempel i vardagsrummet, sovrummet eller på en inglasad uteplats. Levereras med 1,2 m svart sladd med takkopp.Takkontakt köpes separat. På grund av nya EU-direktiv så ingår inte takkontakt. 
995:- rek.
1214307
2395:- Ord. pris
Har du alltid drömt om att ha en egen måne? Förvandla din trädgård eller ditt vardagsrum till ett litet planetarium med hjälp av denna trolska lampa. Låt Moon hänga ensam för att vara i fokus eller häng flera i olika höjder för att skapa intrycket av små planeter.Sladd medföljer ej men finns att köpa till under tillbehör.
395:- rek.
209420100
295:- Ord. pris


Hittar du inte vad du letar efter, sök här