Antal träffar: 35

Howardsoffor

Howardsoffor är riktiga klassiker! Faktiskt en av de äldsta soffmodellerna som fortfarande produceras i exakt samma stil. Howardsofforna såg dagens ljus redan på 1800-talet och är fortfarande omtyckta idag. Vi kan enkelt konstatera att den klassiska howardsoffan, med sina vackra former och detaljer, förmodligen aldrig kommer att gå ur tiden. Det är en riktigt designklassiker som kommer att stå sig som en riktigt designinvestering i flera år framöver! I vårt utbud av howardsoffor finns väldigt många varianter. Har du sökt på soffa howard, så har vi många alternativ som matchar din sökning. Hos oss hittar du en klassiska howard soffa svängd men också howard soffa hörnsoffa. Varianterna är många och våra omåttligt populära howardsoffor står sig starkt i konkurrensen. Matcha gärna din nya howardsoffa med en stor och snygg matta eller howardfåtölj.

Klassisk Howardsoffa

En vacker och stilfull howardsoffa har gott om snygga detaljer och en mycket hög sittkomfort. Soffan som går i klassisk stil har allt som oftast hög materialstandard - med dunfyllning, mässingshjul och bomullstyger. Detta ger en gedigen kvalitetskänsla och en soffa som håller i många år framöver. Våra howardsoffor är framtagna med en klassisk design som en röd tråd. Oavsett plånboksstorlek så ska våra soffor alltid ha en hög desingnivå och det är inget vi gör avkall för i vårt utbud av howardsoffor. Det är en klassisk modell med en klassisk design och investerar du i en howardsoffa kommer den aldrig att gå ut ur tiden. När det kommer till så klassiska soffor som howardsoffor går det nästan att ställa in dem i vilken inredning som helst och ändå passar de perfekt där. En howard soffa är anpassningsbar och passar i såväl klassiska inredningar som i riktigt moderna, industriella eller avskalade inredningar. En howardsoffa är en riktig designmöbel att njuta av i många år.

Vad skiljer mellan olika Howardsoffor?

I vårt sortiment hittar du howardsoffor i flera olika kvalitéer. Allt ifrån fantastiskt prisvärda alternativ till modeller med mycket hög kvalitet och komfort. Det som framförallt skiljer de olika sofforna åt är materiallinnehållet och tygkvaliteten. 

Hur ska man möblera med Howardsoffor?

En klassisk och enkel möblering lämpar sig mycket väl för howardsoffor. Beroende på användningsområde kan det vara inbjudande att ställa två 3-sitssoffor mittemot varandra. Alternativt kan man möblera med en 2- och 3-sits soffa, eller varför inte en 3-sitssoffa med en eller två howardfåtöljer och fotpallar. Howardsoffan är en utmärkt umgängessoffa och gör sig väldigt bra i stora möbelgrupper.

Köpa Howardsoffa

Att köpa Howardsoffa online ska vara enkelt och smidigt! Våra lagerförda varor levereras normaltsett inom 2-7 dagar. Vårt mål är att du ska vara väldigt nöjd med din köpupplevelse i vår webbutik, om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller chatta i vår chattfunktion som har öppet dygnet runt.

Logga in