Antal träffar:

Hörnsoffor

Hörnsoffor är ett fantastiskt komplement till ett vardagsrum om man har behov av många sittplatser men samtidigt vill placera soffan i vinkel vid ett hörn. Det är lätt att tro att dessa soffor genast blir väldigt otympliga och tunga men det finns även modeller för dig som är ute efter en liten hörnsoffa eller för dig som är ute efter en hörnsoffa med schäslong. En klassisk hörnsoffa kommer aldrig att bli omodern. Om du vill möblera smart och skapa en öppen och inbjudande känsla i ditt vardagsrum är en hörnsoffa ett bra val. Här har vi samlat alla soffor som har en hörnsektion. Det kan vara allt ifrån traditionella, raka hörnsoffor, till lite mer moderna varianter med divan och öppna avslut, så kallade divansoffor.

Våra Hörnsoffor

I vårt sortiment finns hörnsoffor i flera olika storlekar och varianter. Är det så att du har ett stort rum och är i behov av många sittplatser men samtidigt har en liten budget, så har vi billiga hörnsoffor som kanske passar dig. Eventuellt är det så att du snart ska flytta och kommer att ha en liten mindre yta men ändå inte vill gå ner i antalet sittplatser i soffan, då kan en lite mindre hörnsoffa vara vägen att gå för dig. I vårt sortiment hittar du såväl små hörnsoffor som stora hörnsoffor. Är det så att du är ute efter en hörnsoffa med schäslong har vi ett brett utbud av dessa varianter också, välj och vraka bland flertalet färger och funktioner. Valen av hörnsoffor är många och det är viktigt att inte enbart fokusera på antalet sittplatser utan att även tänka igenom val av färger, material osv. Vi erbjuder bland annat hörnsoffor i skinn, raka soffor med tillhörande hörnsektion och hörnsoffor med divan. 


Köp en vändbar hörnsoffa för en flexibel användningsmöjlighet

En hörnsoffa kan vara vändbar, vilket innebär att du själv väljer om soffan ska monteras som höger- eller vänsterställd. Detta kan du även ändra med tiden, vilket är praktiskt om du vill möblera om, eller flytta din hörnsoffa framöver. För att veta om hörnsoffan är vändbar så ska du läsa produktbeskrivningen, där det alltid står huruvida hörnsoffan är vändbar eller inte.

Kvaliteten på våra hörnsoffor

Vi tillverkar så gott som alla våra hörnsoffor själva, vilket gör att vi har kontroll över hela tillverkningsprocessen och kan kapa alla mellanhänder. Därför kostar en hörnsoffa hos oss betydligt mindre än de du hittar i den traditionella möbelhandeln. Är det något som är viktigt för oss så är det kvalitén på våra soffor och den tummar vi aldrig på. Du kan därför lita på att kvaliteten på våra hörnsoffor inte är sämre bara för att priset är lägre, snarare tvärtom.

 

Köpa en hörnsoffa online

Hos oss på Soffadirekt är det enkelt och tryggt att köpa en hörnsoffa online. Oavsett om du är ute efter en liten hörnsoffa, en stor hörnsoffa eller en billig hörnsoffa finns vi här för att guida dig i ditt köp. Vi skickar våra hörnsoffor med snabba leveranser och självklart har du möjligheten att delbetala ditt köp om det önskas. Du kan lägga beställningen av din hörnsoffa och betala senare. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd med ditt köp och naturligtvis ska din köpresa vara både inspirerande och enkel!

PORTOFINO L-Soffa Höger Beige
PORTOFINO L-Soffa Höger Beige
14495 :- 16995 :-
PORTOFINO L-Soffa Vänster Beige
PORTOFINO L-Soffa Vänster Beige
14495 :- 16995 :-
PORTOFINO L-Soffa Vänster Ljusgrå
PORTOFINO L-Soffa Vänster Ljusgrå
14495 :- 16995 :-
PORTOFINO L-Soffa Höger Ljusgrå
PORTOFINO L-Soffa Höger Ljusgrå
14495 :- 16995 :-
Logga in