Antal träffar: 57

Parasoll

Även om vi alla älskar solen och värmen den för med sig, så kan man ibland behöva lite skugga och svalka. Vad passar då bättre än ett parasoll som solskydd? Här hittar du praktiska parasoller flera i olika storlekar, färger och varianter.

Våra parsoll håller hög kvalitet och finns i en somrig färgskala. Missa inte de stora modellerna som både går att vinkla, snurra och sänka. Flertalet av våra pasoll matchar andra utemöbler i vårt sortiment, såsom matgrupper och soffgrupper.

Handla parasoll

Emellanåt kan det vara både skönt och nyttigt att komma i lite skugga. Ett bra parasoll hjälper dig att undvika solsting under årets varmare dagar. I vårt sortiment finns snygga och moderna parasoll i flera olika storlekar och färger. Missa inte att komplettera med en parasollfot om du inte redan har en befintlig.

Vilken parasollstorlek är lagom?

För att få tillräckligt med skugga och för att kunna täcka en matgrupp, soffa eller annan utemöbel brukar det gå åt en ganska stor parasollduk. Tänk dock på att parasollet ska gå att veckla ut på den tilltänka platsen. Om du har en altan, balkong eller veranda kanske du har begränsat med utrymme - mät därför ordentligt så att parasollet verkligen får plats. I vårt sortiment har vi allt ifrån lite mindre och enklare träparasoll till riktigt stora modeller som täcker de största utemöbelgrupperna.

 

ABRA Parasollfot Svart
ABRA Parasollfot Svart
REA
17
CAPRI Parasoll 3 m Offwhite
REA
17
Svart
ALCINE Balkongparasoll Svart
ALCINE Balkongparasoll Svart
REA
27
POMINO Parasoll Svart 3,3 m
POMINO Parasoll Svart 3,3 m
Outlet
50
HONGKONG Parasoll Vit
HONGKONG Parasoll Vit
REA
54
Svart
BALKONG Parasoll 1,8 m Svart
REA
22
Vit
Logga in