Antal träffar: 1225

Black Friday möbler

BLACK WEEK med Black Friday är här med årets bästa erbjudanden – ta del av unika deals med prissänkningar upp till 70 %. Erbjudandena gäller så långt lagret räcker, så klicka hem dina favoriter idag!


Black Friday är största kampanjdagen på året för oss på SoffaDirekt och ingår i kampanjveckan Black Week. Under Black Friday släpper vi årets bästa reaerbjudanden. Själva Black Friday inträffar på olika datum år för år, och under 2022 infaller Black Friday 25 november.

 

Black Friday möbler

Black Friday, Black Week och Black Month 

Black Friday Week är årets största kampanjrea på SoffaDirekt där vi erbjuder dig möjligheten att göra riktigt bra fynd på möbler och inredning. I år erbjuder upp till 70 % rabatt på vårt sortiment! Är du nyfiken på våra allra bästa erbjudanden under Black month, Black Week och Black Friday? Klicka här så kan du se våra Super Deals! Ta denna chans och gör riktigt bra kap hos oss hela november ut. Håll utkik efter erbjudanden på vår hemsida, sociala medier och nyhetsbrev. Glad shopping!

 

Passa på att göra riktiga fynd för hemmets alla rum under vår Black Week. Vårt sortiment ger dig möjligheten att mixa och matcha möbler samt inredning till hemmets alla rum. Vill du ge ditt vardagsrum en makeover? Kika på våra härliga soffor, soffbord, fåtöljer, mattor och textilier. Du kan dessutom uppgradera matplatsen med exempelvis en ny matgrupp eller matbord. Höj mysfaktorn i ditt sovrum med en ny sänggavel eller ett nytt sängpaket. Ta dessutom chansen att shoppa utemöbler till det kommande året till riktigt bra priser. Många av våra modeller är egenproducerade och går bara att hitta hos oss, men vi har även ett brett utbud med fina möbler och inredning från populära varumärken så som Madam stoltz, PR Home och Nordal.

 

När är Black Friday?

Gör dig redo! 25 november är det äntligen dags för Black Friday 2022! Black Friday har sedan några år tillbaka varit en av de viktigaste handelsdagarna på året för e-handeln i Sverige. Black Friday har sitt ursprung i USA och inträffar dagen efter högtiden Thanksgiving som firas på den fjärde torsdagen i november. Black Friday inträffar alltså den fjärde fredagen i november. Datumen varierar från år till år och under detta år sker Black Friday 25 november.

 

Vad är Black Friday?

Black Friday kännetecknas som hösten stora shoppingrea och är även startskottet för julhandeln. Det startade i USA och är ett fenomen som spridit sig vidare till flera delar av världen. Norden och Sverige började haka på denna trend år 2013. I USA är det många som tar ledigt på denna dag för att umgås med nära och kära. Även fast Black Friday inte är en officiell ledig dag så är ett stort antal skolor och arbetsplatser stängda där. Detta bidrar i sin tur till att fredagen blir en perfekt dag att ha rea och shoppa loss!

MADS Matbord
MADS Matbord
15
9995:-
8495:-
MADS/NINNI Matgrupp 6 Stolar
MADS/NINNI Matgrupp 6 Stolar
Kod: mat15
15
Logga in