Antal träffar: 77

Runda matbord

Runda matbord har länge varit en favorit bland inredningsentusiaster. De är perfekta för att skapa en intim matplats i ett kök eller för att skapa en central punkt i en stor matsal. Dessutom är de idealiska för sociala sammankomster då det blir enkelt att konversera med alla runt bordet.

I vårt stora utbud av runda matbord finns något för alla inredningsstilar och behov. Välj bland runda matbord i populär och tidlös marmor, ljust och mörkt trä eller klassisk vit. Vi erbjuder också flera populära varumärken som BloomingVille, House Doctor och Madam Stolz.

Hur mycket plats behöver man för ett runt matbord?

Ett runt matbord är ett bra val i såväl stora som små utrymmen och kräver inte så stor yta. Eftersom ett runt matbord inte har några hörn tar det upp mindre plats. För ett större utrymme kan det bli effektfullt att placera ett lite större runt matbord för att använda utrymmet på ett bra sätt.

 

Hur stor matta ska man ha under ett runt matbord?

Beroende på hur stort ditt runda bord är spelar storleken på mattan in, men en matta med måtten 200-240 centimeter i diameter är oftast en bra riktlinje. En annan bra tumregel är att låta mattan sticka ut minst 50-60 cm runtom matbordet.  

DAMON Matbord Vit D100
DAMON Matbord Vit D100
Kod: ute-20
19
7995 :-
6495 :-
Brun
UNO Matbord Brun
UNO Matbord Brun
7
6795 :-
6295 :-
Logga in