• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Dalarö
Se produktfilm
20

DALARÖ 120 Kontinentalsäng Ljusgrå

4995:- / 3995:-
Antal: 
Köp
22
  |  
Beräknad åter i lager
vecka 26
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
Dalarö är en prisvärd kontinentalsäng med fast komfort. Sängen har en hel mellanmadrass med pocketfjädrar som vilar på en lådbotten. Bäddmadrassen är av polyester och är 6 cm tjock. Vi har valt att klä Dalarö i ett slitstarkt tyg som finns i fyra olika kulörer för att kunna ge en bred valmöjlighet.

Sängen finns i flera olika storlekar och just den här modellen är 120 cm bred, vilket är perfekt i en mindre bostad eller ungdomsrummet.

Dalarö har en relativt fast komfort, vilket passar de flesta som väger mellan 50-90 kg. Bäddmadrassen är 4 centimeter tjock och har en mjukare komfort så att sängen omsluter kroppen på ett behagligt sätt. Stommen är massiv, vilket ger stadga och lång hållbarhet. Vi tror att alla som söker en snygg och prisvärd säng kommer att älska Dalarö. Här får man en säng med noggrannt utvalda material till ett bra pris. Ben ingår. Notera att sänggavel ej medföljer.

Dalarö är lätt att transportera och hantera genom trånga utrymmen som t.ex. trapphus, dörrposter, bilar mm. Detta på grund av att vi har valt att rullpacka delarna och leverera lådbotten omonterad. Se anvisning nedan.

Dalarö kommer hem till dig i en smart förpackning. ➜ Se här monteringsinstruktioner
Levereras omonterad och vacuumpackad för enklare transport samt hantering. Tänk på sängen levereras utan sänggavel. För ytterligare information, se extrabild med materialspecifikation.
Bredd: 120 cm
Ribbotten: 20 cm
Typ av säng: Enkelsäng
Längd: 200 cm
Mellanmadrass: 17 cm
Bäddmadrass: 4 cm
Totalhöjd: 58 cm
Benhöjd: 16 cm
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bra Fast

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

MADRASSKYDD 120x200cm
11
219:- Ord. pris 245:-
DALARÖ 120 Sängpaket Nora Ljusgrå
14
4995:- Ord. pris 5795:-
Hittar du inte vad du letar efter, sök här