• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

SANDHAMN Divansoffa Vänster Ljusgrå i gruppen Vardagsrum / Soffor / Divansoffor hos SoffaDirekt.se (SAD3SO90)
Se produktfilm

SANDHAMN Divansoffa Vänster Ljusgrå

11995:-
Antal: 
Köp
3
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
Sandhamn är en stilren soffa med raka och tydliga former. Idén med Sandhamn var att designa en familj soffor som leker med det tidlösa och funktionella. En soffa som har maximal comfort och som fungerar lika bra hemma som i det offentliga rummet. Sandhamn är en trendsättare med ett lent tyg som ger soffan djup och lyster. Inspirationen kommer från eleganta skandinaviska funkis linjer där bekvämligheten står i centrum med ledordet ”Less is more”.
Soffans höga ben gör att den känns luftig och ståtlig och det blir desto smidigare att komma åt med damsugaren! 

Hållbarhet och kvalité står högt upp på SoffaDirekts agenda, här strävar vi alltid att bli bättre för att det du köper av oss ska hålla över tid. För att ge soffan en stabil och hållbar konstruktion har vi valt att bygga stommen i massivt trä med nozag fjädring. Sitsen har en kärna av formskuren högresistent kallskum omgivet av fibervadd, allt för det mjuka utseendet. Ryggplymåerna är stoppade av polyesterfiber och sammantaget ger det en skön och mjuk sittkomfort med högsta kvalité.
Sandhamn ska vara en mjuk vän där du kan krypa upp och känna trygghet i vardagen.

Sitt- och ryggplymåer har avtagbara fodral. Vid fläckar rekommenderar vi fläckborttagning, annars kemtvätt. 

Tyg gjort av: 100% Polyester. Martinadelvärde: 50 000.

Divansoffan levereras omonterad. Extrabilderna visar soffan i beige färg.
Bredd: 258 cm
Ryggstöd höjd: 44 cm
Sittbredd: 238 cm
Divandjup: 158 cm
Djup: 95 cm
Benhöjd: 20 cm
Höjd: 79 cm
Armstödets bredd: 10 cm
Sitthöjd: 46 cm
Sittdjup: 56 cm
Sittplatser: 3 st
LÄS MER
LÄS MINDRE
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här