Antal träffar: 793

Förvaringsmöbler

Hos oss hittar du ett brett utbud av läckra förvaringsmöbler till vardagsrummet i många olika stilar och modeller. Shoppa vitrinskåp, tv-bänkar, sideboards, hyllor och speglar online på SoffaDirekt!

Vad ska förvaras

Börja med att fundera på vad du vill förvara. Är det många eller få saker? Vad har sakerna för storlek? Hur länge ska de förvaras där? Har du exempelvis mycket att förvara kan det vara värt att investera i ett vitrinskåp där du får plats med många saker. Om du har färre förvaring kan en tv-bänk eller ett sideboard vara att föredra.

 

Vart ska möbeln stå

Se även över om du vill att förvaringsmöbeln ska hänga på väggen eller stå på golvet. Om det ska placeras på golvet, ska det stå mitt i rummet eller mot en vägg? Placeringen kan vara avgörande för sortens förvaringsmöbel du slutligen landar i att beställa om du önskar att den ska passa ihop med din övriga inredning.

 

Ska det som förvaras synas eller inte

Tänk dessutom på om du vill att sakerna du förvarar ska synas eller inte. Är det inredningsdetaljer som du gärna visar upp, ska de döljas eller spelar det kanske ingen roll? Oavsett vad du tänker dig har vi förvaringsmöbler som tillåter dina fantastiska detaljer att skina i det öppna så som hyllor och sideboards men även möbler med lådor och luckor som kan stängas som tv-bänkar och vitrinskåp.  

 

Speglar är både funktionella och estetiska

Spegeln är en möbel som har gått från att fylla en funktion till att också vara estetiskt tilltalande för ögonen. Söker du enbart en funktionell spegel, en som ska agera inredningsdetalj eller både och? Vår förhoppning är att kunna erbjuda något för alla smaker, därför hittar du speglar i flera olika modeller och storlekar bland vårt utbud, vare sig du vill ha en liten spegel på bordet eller en helkroppsspegel att luta mot väggen.

WOODY Soffbord
WOODY Soffbord
16
4495 :-
3795 :-
WOODY Sidobord Lågt
WOODY Sidobord Lågt
17
WOODY Konsolbord
WOODY Konsolbord
11
4495 :-
3995 :-
WOODY Sidobord 55
WOODY Sidobord 55
20
2495 :-
1995 :-
WOODY Sidobord 40
WOODY Sidobord 40
17
1795 :-
1495 :-
Bänk Trä
Bänk Trä
20
2195 :-
1756 :-
FERRO Skänk Svart
FERRO Skänk Svart
50
Vit
SANDY Skrivbord Svart
SANDY Skrivbord Svart
Outlet
31
LOU Skåp Mörkbrun
LOU Skåp Mörkbrun
20
Svart
LUNDA Bänk Ask
LUNDA Bänk Ask
FERRO Skänk Vit
FERRO Skänk Vit
50
3995 :-
1995 :-
Svart
MILTON Milton Skåp
MILTON Milton Skåp
Outlet
38
Logga in