Antal träffar:

Utemöbler

Hos SoffaDirekt hittar du ett brett utbud av snygga och prisvärda utomhusmöbler för alla balkonger, uteplatser och lummiga trädgårdar. Om du har sökt efter orden prisvärda utemöbler, utemöbler soffa, utemöbler stolar, utemöbler bord, fåtöljer utemöbler, bord utemöbler, soffgrupper utemöbler eller svarta utemöbler så har du kommit till helt rätt sida!

Våra prisvärda trädgårdsmöbler är till stor del egendesignade och tillverkade helt utan mellanhänder. Allt för att ge dig som kund en hög kvalitet och trendig design, men till ett väldigt lågt pris jämfört med likvärdiga utemöbler på marknaden.

Vi har sedan kompletterat sortimentet med tidlösa, unika och noggrant utvalda trädgårdsmöbler från välkända varumärken - såsom Brafab, Cinas och Madam Stoltz. Oavsett vad du söker, så är vi övertygade om du kan hitta din nya trädgårdsgrupp hos SoffaDirekt. Varmt välkommen att inspireras och shoppa bland våra prisvärda och snygga utemöbler.

Väderbeständiga material

Flera av våra egendesignade utemöbler är tillverkade i konstrotting som är ett väderbeständigt material som klarar av att stå utan tak, regn och vind. Många av tygen på dynorna som ingår till sittmöblerna är vattenavvisande. Däremot rekommenderar vi alltid användning av möbelskydd samt att ta in dynor eller förvara de i en dynbox när de inte används för att förlänga livslängden på dina utemöbler.

 

Litet eller stort utrymme

Oavsett om du har en liten eller stor uteplats har vi utemöbler för ytor i alla storlekar. Vi har allt ifrån stora till små grupper till trädgården så som cafégrupper, soffgrupper och matgrupper. Om du inte vill handla en hel grupp har vi också ett fint utbud av soffbord, matbord och cafébord samt soffor, fåtöljer och stolar till din trädgård. Önskar du att uppdatera din balkong har vi även snygga möbler till den ytan som soffor, stolar, bord och set.  

 

Vård, skydd, förvaring

Vi rekommenderar alltid användning av möbelvård så som textilrengöring och textilskydd för att skydda dina utemöbler mot fläckar. Att använda möbelskydd är ytterligare ett bra sätt att skydda och förlänga livslängden på utemöblerna. Ta dessutom alltid in dynor och kuddar när de inte används alternativt investera i dynboxar för praktisk förvaring. Önskar du skydd mot sol har vi parasoller i olika design. Flera av våra stolar är stapelbara vilket bidrar till smidig förvaring under de kallare månaderna.

 

Matcha eller mixa bland våra utemöbler

Utforska gärna våra serier om du önskar att matcha utemöbler i samma material eller utseende. Det kan även vara snyggt att blanda och då går det fint att handla möbler från olika serier eller varumärken. Vi har något för alla hem och smaker.

 

Hitta prisvärda utemöbler hos SoffaDirekt

Vi har något för alla delar av hemmet vare sig du söker efter en vacker matta att placera på golvet, eleganta kuddar till din soffa eller vill lysa upp sena kvällar med mysig utomhusbelysning.  

FUJI 3-sitssoffa
FUJI 3-sitssoffa
5495 :- 6995 :-
FUJI Modul Hörnsoffa
FUJI Modul Hörnsoffa
12995 :- 18275 :-
BAYPORT Fåtölj
BAYPORT Fåtölj
3995 :- 5295 :-
CAPRI NERO Parasoll 3 m Svart
CAPRI NERO Parasoll 3 m Svart
1716 :- 2145 :-
FUJI Fåtölj
FUJI Fåtölj
3495 :- 4295 :-
CARMENCITA Hängstol 123 Cream
CARMENCITA Hängstol 123 Cream
895 :- 995 :-
Becket Matstol Grå
Becket Matstol Grå
1495 :- 2495 :-
MARLEY Hängmatta Beige
MARLEY Hängmatta Beige
495 :- 595 :-
AEROCOVER Grillskydd 148x61x110 Antracit
AEROCOVER Grillskydd 148x61x110 Antracit
FUJI Bord 100
FUJI Bord 100
2495 :- 2995 :-
RIB Bänk Bambu
RIB Bänk Bambu
3685 :-
SANREMO Soffa Offwhite
2995 :-
GRINDA Loungegrupp Lågt Bord
GRINDA Loungegrupp Lågt Bord
11495 :- 13790 :-
ANEBY Trädgårdsgrupp 6 Stolar
ANEBY Trädgårdsgrupp 6 Stolar
10495 :- 16565 :-
MOKA 3-sitssoffa
MOKA 3-sitssoffa
9995 :- 11995 :-
Logga in