Antal träffar:

Utemöbler matgrupp

Har du sökt på utemöbler matgrupp, matgrupp utemöbler, utomhus matgrupp eller utemöbler rund matgrupp? Då har du kommit till helt rätt sida!

Att kunna sitta i en trädgård, på sin uteplats eller altan under sommarhalvåret och äta och bara umgås är alldeles fantastiskt. Men för att njuta lite extra och sätta guldkant på tillvaron, så kan det vara trevligt med en bekväm matgrupp utomhus. Bland våra utemöbler hittar du matgrupper som håller mycket hög kvalitet, tillverkade i gedigna och vädertåliga materialval.

Oavsett om din matgrupp behöver plats för fyra, sex, åtta eller tolv personer så hittar du garanterat något i vårt sortiment. Vi har färdigkomponerade matgrupper i flera olika storlekar för alla behov. Om du vill kombinera ihop din egna sittgrupp eller bara komplettera med extra stolar eller köpa ett separat matbord så går även det alldeles utmärkt.

Matgrupp för utomhusbruk

Utemöbler matgrupp online
I vårt sortiment hittar du snygga och prisvärda matgrupper anpassade för utomhusbruk. Materialstandarden är hög, med komponenter tillverkade för att tåla både väder, vind och regnskurar. Välj bland moderna utemöbler i konstrotting, eller klassiska varianter i teak och aluminium. Vi har även matbord med bordsskivor i s.k. non-wood, ett träliknande material som inte kräver någon direkt skötsel.

Att välja storlek på matgruppen

Matgrupp utomhus för både små och stora sällskap
Våra färdigkomponerade paket finns i flera olika storlekar - med allt från fyra till tolv sittplatser. Många matgrupper levereras med ett matbord som har en s.k. butterfly-skiva, vilket ger möjligheten att förlänga eller förminska bordet på några sekunder. Ett enkelt och flexibelt sätt att anpassa sin utomhusgrupp efter tillfälliga behov.

Skydda dina utemöbler

Ta hand om dina utemöbler för att bevara de i fint skick och förlänga livslängden
Trots slitstarka och vädertåliga material så är det nödvändigt att ta hand om sin matgrupp. Vi rekommenderar att köpa ett möbelskydd som täcker möblerna när de inte används. På så sätt skyddar du snabbt och enkelt möblerna från regn, damm och fågelspillning. Köper du en matgrupp i trä, såsom teak, så bör du olja alla träytor minst ett par gånger per säsong. Då förlänger du livslängden avsevärt och får en vacker patina med åren. 

Välj mellan teak, konstrotting eller non-wood

Vilket material just du föredrar är högst individuellt - men beroende på behov och önskemål så går det att generalisera något. Våra matgrupper finns i bl.a. teak, konstrotting eller non-wood. Ofta med ben i rostfri aluminium. Matbord i teak har en naturlig charm som bara blir bättre med åren. Konstrotting är slitstarkt, modernt och lätt att underhålla. Non-wood är ett ganska nytt materialval som påminner om trä - men fritt från underhåll.
DAMON/FREEPORT Matgrupp Vit 4 stolar
DAMON/FREEPORT Matgrupp Vit 4 stolar
12995 :- 14375 :-
TIJUANA Trädgårdsgrupp 120
TIJUANA Trädgårdsgrupp 120
13995 :- 17675 :-
MIJAS Trädgårdsgrupp
MIJAS Trädgårdsgrupp
9995 :- 14495 :-
BORNHOLM Trädgårdsgrupp
BORNHOLM Trädgårdsgrupp
5295 :- 6295 :-
ANEBY Trädgårdsgrupp 6 Stolar
ANEBY Trädgårdsgrupp 6 Stolar
10995 :- 16565 :-
GRINDA Trädgårdsgrupp Kryssbord
GRINDA Trädgårdsgrupp Kryssbord
13295 :- 15790 :-
MOKA Matgrupp 6 Stolar
MOKA Matgrupp 6 Stolar
17995 :- 23965 :-
ROSENBORG Trädgårdsgrupp Teak
ROSENBORG Trädgårdsgrupp Teak
14376 :- 17970 :-
MADRID Matgrupp Konstrotting
MADRID Matgrupp Konstrotting
11595 :- 14495 :-
FUJI Matgrupp 4 Stolar
FUJI Matgrupp 4 Stolar
9995 :- 12175 :-
Logga in