Antal träffar:

Sidobord

Ett sidobord är en dynamisk möbel eftersom den har så otroligt många olika användningsområden. För dig med en liten yta så kanske ett litet sidobord passar, om du däremot är av behov av mer förvaring så finns det sidobord med förvaring eller sidobord med hyllor som gör att du kan kombinera en nätt och designad möbel med ett stort förvaringsbehov. Sidobord kommer också i väldigt många olika former, kombinera gärna ett runt sidobord med högt sidobord i ett rum för att skapa en spännande dynamik. På så vis kan sidobordet användas både som soffbord och avlastningsbord. Matcha ihop det med din favoritsoffa i vardagsrummet eller skapa en mysig hörna tillsammans med en fin fåtölj i sovrummet eller hallen. Sidobordets användningsområden är många och egentligen är det enbart din fantasi och sätter begränsning för användningen av bordet.


Form på sidobord

När du ska köpa sidobord är det bra att ha funderat ut vilket användningsområde som du önskar att sidobordet ska ha. Ska det nyttjas som ett soffbord, då kan det vara aktuellt att kika på ett runt sidobord eller ett sidobord med förvaring. På så sätt får du ut maximal användning av ditt småbord Är det istället så att du vill att småbordet ska stå i hallen som en inredningsdetalj, då kan ett högt sidobord passa dina krav bättre. För dig som vill maximera effekten av små ytor så har vi ett stort utbud av små sidobord som gör sig bra för de där lite mindre ytorna som man ändå vill maximera antingen med stil eller ett sidobord med förvaring som exempelvis ett sidobord med en hylla. En annan faktor att ta i beaktning vid köpet av småbord är storleken på plånboken. För dig som är ute efter billiga sidobord så har vi ett stort utbud av prisvärda småbord i vårt sortiment. Är det istället så att du vill investera i en designmöbel i mer exklusiva materialval som kommer att hålla över en lång period av tid, så är ett sidobord i marmor eller mässing en trevlig addering. Är du en person som istället faller lätt för den naturnära och mer bohemiska stilen, välj då ett sidobord i trä. Det finns många olika träslag att välja bland i vårt sortiment. Se över vilket sidobord i vårt sortiment som skulle passa just dig!

 

Köpa sidobord och småbord

Det ska vara enkelt och tryggt att handla sidobord online. Hos oss på Soffadirekt kan du känna dig trygg i din köpresa! Din upplevelse ska vara inspirerande och ditt köp enkelt, bekvämt och tryggt. Vi erbjuder snabba leveranser på 2-7 dagar av alla våra lagerförda varor och självklart har du möjlighet att delbetala ditt köp, men även att köpa nu och betala via ett senare tillfälle. Är du inte nöjd med ditt köp har vi en kundservice som hjälper dig med ditt ärende. Följ oss gärna även i våra andra kanaler, bli inspirerad av vårt levande pinterestkonto eller engagerade dig i vårt sociala instagramkonto. Vi hoppas att du blir inspirerad av vårt utbud här på soffadirekt.se. 

MIA Sidobord Lättbetong
MIA Sidobord Lättbetong
1695 :- 2495 :-
BLANCA Bänk Mörkbrun
BLANCA Bänk Mörkbrun
2801 :- 3295 :-
NADI Bänk Svart L
NADI Bänk Svart L
1695 :-
RIB Pelarbord 90 Natur
RIB Pelarbord 90 Natur
OUT Bord Grå M
OUT Bord Grå M
House Doctor
2095 :-
YUMI Sideboard 152 Ek
YUMI Sideboard 152 Ek
10995 :-
BRAC Sidoskåp Grön
BRAC Sidoskåp Grön
3736 :- 4395 :-
MARDIN Bänk Natur
MARDIN Bänk Natur
4895 :-
HAZELTON Vitrinskåp Ek
HAZELTON Vitrinskåp Ek
15995 :-
NAPO Sidobord Brun
NAPO Sidobord Brun
5075 :-
BEJA Konsolbord Natur
BEJA Konsolbord Natur
4586 :- 5395 :-
NOBLE Soffbord
NOBLE Soffbord
3075 :-
BÄNK Återvunnet Trä 125 Natur
BÄNK Återvunnet Trä 125 Natur
2668 :- 3335 :-
DAISY Soffbord 55 Svart
DAISY Soffbord 55 Svart
1495 :-
BLANCA Konsolbord Mörkbrun
BLANCA Konsolbord Mörkbrun
4246 :- 4995 :-
PABLO Sittpall Svart
PABLO Sittpall Svart
1545 :-
Bambu Soffbord
Bambu Soffbord
Madam Stoltz
2236 :- 2795 :-
Logga in