Antal träffar: 179

Matbord

Att välja matbord kan ibland vara krångligt. Många ställer sig frågan vilket material man ska ha, kommer köksbordet att klara av slitage hos en barnfamilj eller om matsalsbordet kommer att skapa en känsla av elegans i hemmet? Vi spenderar mycket tid vid våra matbord och valet av vilket bord som passar bäst just hemma hos dig kan upplevas som ensamt och svårt. Därför har vi beslutat oss för att det ska vara enkelt att köpa matbord online. Hos oss på SoffaDirekt hittar du matbord för alla olika typer av tillställningar och sällskap. Vare sig bordet ska klara av en stor middag med hela släkten, passa in i den lilla studentlägenheten eller allt däremellan, så hittar du olika varianter hos oss. Vi erbjuder också ett stort urval av material såsom marmor, ek eller glas. Allt för att matbordet ska passa in i din inredningsstil hemma. Vi har ett brett utbud oavsett om du är ute efter ett billigt matbord eller ett rustikt matbord i en högre prisklass.

Köksbord i olika storlekar och former 

I ditt köp av matbord är valet av form viktigt. Tänk igenom hur det ser ut hemma hos dig. Finns det yta för ett runt matbord så gör den runda formen att alla runt bordet kommer närmare varandra och kan se varandra i ögonen. Är det istället så att matbordet ska stå i ett mindre kök kan ett fyrkantigt köksbord vara ett bra val. Har du stora ytor och är ute efter ett elegant matsalsbord är ett lite maffigare rektangulärt bord kanske det du är ute efter? Använd vår filtreringsfunktion och välj ut det bord som passar bäst för dina behov. Se också över våra olika serier som exempelvis Mads, Ribera eller Seline.

Materialval för matbord 

Kanske drömmer du om ett elegant matbord i marmor eller ett rustikt köksbord i massivt trä. I vårt matbordssortiment hittar du flera olika bordsvarianter i varierande storlekar, materialval och prislägen. Vi erbjuder ett stort utbud av olika material där du kan välja mellan olika träslag som ex ek, ask, björk, acacia, samt olika färgställningar som vitpigmenterat trä, svarta matbord, köksbord i vitlaserat trä och svarta rustika köksbord. Skapa din egen oas och hitta ditt nya matbord online hos SoffaDirekt.

Matcha ditt matsalsbord med stolar  

Ibland kan det vara härligt att få lite inredningshjälp på traven. Har du hittat ett köksbord som du gillar men inte vet vilka stolar som matchar till så finns vi här för hjälp till dig. Därför har vi tagit fram färdiga paket av matbord och stolar som gör att du via ett enkelt klick kan få hem en snyggt designad och sammanhängande matgrupp. Vi har redan gjort urvalet åt dig och du kan enkelt filtrera fram ditt val av material, bredd, storlek eller form.

Köpa matbord 

Självklart ska det vara enkelt och tryggt att köpa matbord online. När du ska köpa ditt köksbord hos oss ska du känna dig lugn, din köpupplevelse ska vara bekväm och enkel. Tveka in på att kontakta vår kundservice om du har några frågor.

DAMON Matbord Vit D100
DAMON Matbord Vit D100
Kod: ute-20
Brun
SPIRA Bord 150 Vit
SPIRA Bord 150 Vit
6
Brun Svart

Logga in