011-470 76 76 Öppet idag:  
  • FRI FRAKT & FRI RETUR
  • INGA DOLDA AVGIFTER
0
Nästa leverans går om:

Logga in

STÄNG

Dynor

Förhöj sittkomforten i dina stolar med en ny uppsättning dynor. Vi har brett sortiment av snygga stolsdynor som passar till både karm- och positionsstolar. Alla våra dynor håller hög kvalitet, med en tjockt stoppad sits för god komfort.

Materialen som de är tillverkade av är bl.a. canvasbomull och dralon - mycket tåliga textilier som står emot både sol och vatten. Dynorna till våra utemöbler finns i flera somriga färger, och även i mönstrade varianter. Köp vår dynor i 1-, 4- eller 6-pack. Ju fler du handlar, desto mer sparar du.

Dynor utemöbler

En snygg och bekväm stolsdyna gör stor skillnad för komforten. De skyddar även dina stolar mot spill och smuts. I vårt sortiment hittar du enfärgade, mönstrade och somrigt färgglada dynor. Vi har framförallt ett brett utbud av positionsstolsdynor.

Skillnad på de olika materialen

Vi ger dig möjligehten att anpassa ditt köp efter budget och behov. Välj bland olika material och kvalitéer. Om du vill ha en dyna som håller under en lång tid framöver så kan vi varmt rekommendera exklusiva material, såsom canvasbomull eller dralon. Stolsdynor i dralon eller canvasbomull har många fördelar, bl.a. är de mögelsäkra, vattenavstötande och ljusäkta. För att förlänga produktens ursprungliga utseende och komfort så rekommenderar vi även att du placerar dynorna i en dynbox, eller att du täcker dem med ett möbelskydd när de inte används.

Rätt dyna till rätt stol

En positionsstol med ett fällbart ryggstöd kräver även en specialanpassad dyna, en s.k. positionsstolsdyna. Våra dynor har antingen snöre eller kardborreband så att du kan enkelt kan fästa dem kring stolen. På så vis blir de följsamma och ligger på sin plats. Till karmstolar och vanliga matstolar funkar det alldeles utmärkt med en enkel och klassisk sittdyna utan rygg.

Handla fler, spara mer

Vi har satt ihop paketpris för de flesta dynorna i vårt sortiment. Ju fler du handlar - desto lägre pris får du. Så ta tillfället i akt och spara några hundralappar. När du jämför priser på olika dynmodeller - glöm då inte att kolla vilka material de är tillverkade av och hur tjocka de är. De flesta av våra dynvarianter är sex centimeter tjocka och anpassade för att ta tåla svensk sommar, med både regn och rusk emellanåt.

8815-424
DYNA Positionsstol Lime Dralon
379 kr rek. 449 kr
8815-424-4P
DYNA Positionsstol Lime Dralon 4-pack
1395 kr rek. 1796 kr
8815-424-6P
DYNA Positionsstol Lime Dralon 6-pack
1995 kr rek. 2694 kr
8815-417
DYNA Positionsstol Lila Dralon
379 kr rek. 449 kr
8815-417-4P
DYNA Positionsstol Lila Dralon 4-pack
1395 kr rek. 1796 kr
8815-417-6P
DYNA Positionsstol Lila Dralon 6-pack
1995 kr rek. 2694 kr