Antal träffar: 114

Fotpallar

En fotpall kan vara en av de mest flexibla möbler som finns! Möjligheterna till användningsområden för fotpallar är oändliga. Använd din fotpall som sittplats, fotstöd, soffbord eller skjut intill en soffa för att bygga din egen divan. Dessutom är formerna, färgerna och stilarna på våra fotpallar många, vilket gör att du väldigt enkelt kan justera stilen för ditt rum genom att enbart addera en fotpall. Är du i stort behov av fotpall förvaring, då är det vårt utbud av fotpallar med förvaring, eller en förvaringspall som det också heter, som kanske intresserar dig, men är du istället ute efter en mer skulpturerad fotpall så kanske en rund fotpall passar dig bättre? I vårt sortiment hittar du fotpallar i alla olika former som exempelvis en låg fotpall, hög fotpall, stor fotpall, rund fotpall, liten fotpall osv. Dessutom är fotpallar otroligt sköna att just lägga upp fötterna på! En otroligt användbar möbel helt enkelt! Här hittar du ett brett urval fotpallar som matchar både våra soffor och fåtöljer.

Våra fotpallar

Förvaringspall, stor fotpall, liten fotpall, soffpall osv.

Möjligheterna med en fotpall är oändliga. Användningsområdena är många och placeringen är flexibel. Om det så är ett sov- eller vardagsrum, så finns det nästan alltid plats och behov av en fotpall. I vårt utbud hittar du en bred uppsättning av klassiska, moderna och prisvärda fotpallar för alla hem. Våra olika varianter av fotpallar innefattar fotpallar med förvaring, stora fotpallar, små fotpallar och även fotpallar i olika material och utseenden. Är du ute efter en lite lyxigare variant av fotpall är en sökning på fotpall sammet kanske det som du är ute efter? Gillar du mer den naturliga stilen skulle vi rekomendera våra fotpallar i bomull eller linnemix. Är det så att det är någon specifik stil på soffa som du vill matcha med en fotpall skulle vi rekommendera dig att du filtrerar på våra olika serier för att få fram vilka fotpallar det är som matchar ditt val bäst.

Så hittar du rätt fotpall

Om du har eller ska köpa en soffa eller fåtölj i vårt sortiment, så har vi allt som oftast även en matchande fotpall i samma serie. Många av våra pallar finns dessutom i en bred färgskala, så att du kan hitta vad som passar bäst i just ditt hem. Vissa modeller har även inbyggd förvaring, vilket kan vara praktiskt.

Köpa fotpall

Beställ online. Våra lagerförda varor levereras inom 2-7 dagar. 

Att köpa fotpall online ska vara både enkelt, inspirerande och tryggt oavsett om du söker efter en fotpall med förvaring, fotpall till soffa eller annat ändamål! Hos oss på soffadirekt ska du även kunna njuta av bra leverans- och betalningsalternativ. Våra lagervaror levereras inom 2-7 dagar. Är det så att någon vara som du är intresserad av olyckligtvis skulle vara slut när du tittar på den så kan du enkelt ställa upp dig på vår bevakalista för just den produkten. På den artikel som just nu är slut i lager klickar du då på bevaka knappen och fyller i din epostadress, så fort varan anländer till vårt lager kommer du då att få ett emailutskick med informationen om att varan återigen är köpbar. Om du skulle ha några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice eller chatta i vår onlinechatt som har öppet dygnet runt. För dig som önskar olika varianter av betalningsalternativ så erbjuder vi naturligtvis det också. Om du önskar att köpa din fotpall nu och betala lite senare så finns den möjligheten för dig. Är det istället så att du önskar att delbetala ditt köp så går det naturligtvis också bra, information om delbetalning hittar du under respektive produkt.

LUNDA Pall Svart
LUNDA Pall Svart
22
Natur
SWIRL Sittpall Forest Green
SWIRL Sittpall Forest Green
Outlet
58
Grön Rosa
PUFF Beige
PUFF Beige
Outlet
LUNDA Pall Natur
LUNDA Pall Natur
22
Svart
Skagen Fotpall Blå
Skagen Fotpall Blå
10
Beige Ljusgrå Mörkgrå
KAIDA Pall Svart
KAIDA Pall Svart
20
1295 :-
1036 :-
CHI Puff L Beige
CHI Puff L Beige
20
2395 :-
1916 :-
SWIRL Sittpall Salmon Pink
SWIRL Sittpall Salmon Pink
Outlet
58
Grön
HAMILTON Sittpuff Grå
HAMILTON Sittpuff Grå
Outlet
64
Logga in