Antal träffar: 71

Matgrupper

Att få ihop en hel matgrupp med både matbord och stolar som passar, är inte alltid helt enkelt. Söker du efter ett matbord och stolar, men är osäker på vilka stolar som passar bäst till vilket bord och har svårt att komponera ihop det till en grupp? Det gör inget, vi har redan hjälpt dig en bra bit på vägen. Våra duktiga inredare har komponerat ihop en rad stilsäkra matgrupper bestående av både köksbord och matchande stolar. Våra matsalsgrupper finns i en bred variation av inredningsstilar och storlekar, så att du snabbt och enkelt kan hitta ditt nya matbord med stolar. Flera matsalsmöbler är dessutom helt unika för SoffaDirekt, vilket ger dig möjlighet att köpa ett matbordsset till hög kvalitet men som i slutändan också blir till en väldigt billig matgrupp.

Matbord med stolar

När du funderar över att köpa köksbord och stolar är valet av form såklart viktigt, men även storlek på bord, utseende och komfort på stolar. Tänk igenom vad det är som kommer att passa hemma hos dig, kanske bor du inte så stort och behöver en liten matsalsgrupp, eller så är det så att du precis flyttat och inte har möjlighet att investera i något exklusivt utan istället är ute efter en billig matgrupp? Oavsett så är det viktigt att ditt krav på funktion ska matcha med din yta att placera ditt matbord med stolar hemma. Fundera också över färg- och materialval. Är det så att det är någon färg som passar bättre? Hos oss hittar du ett stort utbud av matgrupper i naturnära färger och material såsom ek, furu och rotting. Men även mer grafiska sammansättningar av köksbord och stolar som till exempel helt svarta matgrupper.

 

Matbordsset 

Varianterna på matsalsgrupper i vårt sortiment är otaliga. Kombinationerna varierar med allting från ett köksbord i ek med matstolar i bok till ett matsalsbord i marmor med stolar i sammet. Det viktigaste är att du hittar den kombination av bord och stolar som passar ditt behov i vårt sortiment. Är du ute efter en exklusiv känsla på ditt matbord med stolar är ett tips att kolla på våra serier som innefattar stolar i sammet, är du istället mer intresserad av former är vårt tips att kika lite närmare på en matgrupp med runt bord men även våra mer stilrena skandinaviska matgrupper är ett tips att kika lite närmare på. En annan viktig aspekt för en hel matgrupp är priset. Väljer du att titta på lite mer exklusiva matsalsgrupper med material som sammet och marmor så kommer priset att vara något högre då du investerar i produkter i exklusiva material med lång hållbarhet. Är det istället så att du inte är ute efter att investera i någonting som kommer hålla under en lång tidsperiod utan är kanske mer intresserad av någonting som du kan byta ut inom en närtid som till exempel en liten billig matgrupp så finns det även sådana i vårt sortiment.

Köpa matgrupp online hos SoffaDirekt

Att köpa matbord med stolar online hos oss på SoffaDirekt ska vara enkelt och tryggt. Vi finns här för att underlätta din köpresa och göra din köpupplevelse inspirerande och säker! Oavsett om du är ute efter att köpa ett köksbord med stolar eller enbart ett matbord, finns vi här för att guida dig i ditt köp. Självklart erbjuder vi snabba leveranser och trygga köp.

DAMON/FREEPORT Matgrupp Vit 4 stolar
DAMON/FREEPORT Matgrupp Vit 4 stolar
Kod: ute-20
10

Logga in