• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

Skagen Hörnsoffa
Se produktfilm
18

SKAGEN Hörnsoffa Howard Ljusgrå

10995:- / 8995:-
Antal: 
Köp
7
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
Låt oss stolt presentera Skagen. En serie klassiska howardsoffor som finns i en mängd olika utföranden och varianter. Skagen howardsoffa kännetecknas av tidlös design och hög komfort. Men bäst av allt är ändå priset. Vi är nämligen helt övertygade om att du inte kan hitta en snyggare soffa i samma prisklass med samma komfort och kvalitet som Skagen.

Just detta är en stor och elegant hörnsoffa. Precis som en Howardsoffa bör vara så har Skagen detaljrika armstöd med veck, tjäderkant och svarvade ben med hjul. Sittkomforten är mycket god med en tjock och omfamnande sittkudde. Sitsen lutar svagt bakåt och möts upp av en relativt hög ryggkudde som ger ett mycket bra stöd åt kroppen.

Skagen är en unik soffa för SoffaDirekt; designad och producerad av oss själva. Därav det fantastiska priset. Kvalitén är mycket god med sittplymåer i kallskum. Ryggkuddarna är facksydda och innehåller strimlad kallskum samt silcionpellets. Alla bärande delar i stommen är massiva. Slitstarkt tyg i 100% polyester med en slitstyrka om 49.000 martindale. Som vanligt med tygsoffor så rekommenderar vi att du impregnerar tyget för bästa skydd.

I soffserien finns fler soffor, fåtöljer och fotpallar. Vi har även tagit fram ett nackstöd i samma design som förhöjer komforten ytterligare.

När soffan har svarvade ben rekommenderar vi alltid att skydda golvet från repor med hjälp av plastbrickor på just dessa ben. Dessa ingår inte men finns att köpa till - Se längre ner under tillbehör.

Levereras omonterad.
Bredd: 245 cm
Hörnsoffa: Ja
Bredd långsida: 245 cm
Bredd kortsida: 245 cm
Djup: 92 cm
Höjd: 82 cm
Armstödets bredd: 15 cm
Sittkudde höjd: 16 cm
Sitthöjd: 49 cm
Sittdjup: 57 cm
Benhöjd fram: 15 cm
Benhöjd bak: 8 cm
Material: Trä, Tyg/Textil
Sittplatser: 6 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bra Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

SKAGEN Fotpall Ljusgrå
25
1495:- Ord. pris 1995:-
SKAGEN Nackstöd Ljusgrå
10
445:- Ord. pris 495:-
SKAGEN Howardfåtölj Ljusgrå
22
3495:- Ord. pris 4495:-
Hittar du inte vad du letar efter, sök här