SoffaDirekt fyller 10år! 

”När vi designar en produkt frågar vi oss alltid varför vi gör det, hur vi gör det och till vilket syfte”

Vi kan det här med soffor! Det började precis där, med soffan. Den möbeln blev kärnan i hela vår verksamhet, men under åren har det utvecklats och idag är vår genomgående designfilosofi att kunna erbjuda våra kunder ett kurerat urval av möbler som går att matcha med varandra i hemmets alla rum. Vår vision är att tillhandahålla en hållbar och trendriktig design till bra priser.

- Under dessa 10 år har vi lagt stor vikt vid att utöka sortimentet med fler kategorier, både inom egen design och genom ett noga utvalt sortiment av externa varumärken, för att kunna erbjuda våra kunder en helhetslösning till sina hem.
Att ha fina möbler och miljöer runt sig ger livet en extra dimension.

När vi designar en produkt frågar vi oss alltid varför vi gör det, hur vi gör det och till vilket syfte, säger Roberto Mazzarella CEO/Founder SoffaDirekt och fortsätter:
Vi erbjuder ett stort utbud till hemmets alla rum
- Vi firar även 10 år med tillväxt, 2015 lade vi om hela SoffaDirekts sortiments strategi, vilket syns tydligt i vår omsättning som tog ny fart 2016.
Vi erbjuder ett unikt, handplockat sortiment med hög trendfaktor, vilket är en stor del av nyckeln till vår framgång. En annan viktig anledning till vår fortsatta ökning är att vi alltid har tentaklerna ute i världen och fångar upp vilka trendvindar som blåser, både internationellt och i Sverige.


För vårt 10 års jubileum i år blir det såklart en del firande, både för anställda och våra konsumenter, men framför allt fäster vi blicken mot framtiden.

Vår vision är att bli en unik profil på möbelmarknaden inom e-handeln, och för att möta framtiden och våra kunders behov har vi nyligen investerat i ett modernare affärssystem, flyttat till ett nytt och större lager och i början av 2023 flyttar vi in i vårt nya kontor på Malmgatan 5 i Norrköping.


  - Vi jobbar med inspiration, vi behöver inspirera oss själva och våra medarbetare.
     Vi ser det nya kontoret som en investering i oss själva, en möjlighet att skapa en atmosfär där vi kan vara ännu mer kreativa och nytänkande, leva som vi lär, säger Roberto och fortsätter:

- "Allt vi gör är helhjärtat och genuint och vi strävar hela tiden efter att vara lite bättre. Vi behöver inte vara först med det senaste inom vår bransch, men vi vill vara bäst!"

Fira med oss 🥳⁠
I samband med vårt 10 års jubileum kommer vi den 10:e varje månad, under resterande del av året, att ha tävlingar där du som följare kan vinna fina priser.⁠
Håll utkik här på sajten och i våra sociala kanaler!
Logga in