Logga in

STOCKHOLM Leather Fåtölj Antracit i gruppen Vardagsrum / Fåtöljer / Skinnfåtöljer hos SoffaDirekt.se (N-ST1SEZ9OL)
Se produktfilm
23

STOCKHOLM Leather Fåtölj Antracit

6495:- / 4995:-
Antal: 
Köp
3
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover

STOCKHOLM är vad man skulle kunna kalla vår flaggskeppsfåtölj. En tidlös, retroinspirerad designfåtölj med komfort och kvalitet i absoluta toppklass. Men med en prislapp som är förvånansvärt liten.

Och nu är den äntligen här - STOCKHOLM i uppgraderad design. Efter två år i sortimentet så har modellen fått en övergripande förbättring över hela modellserien. Vår STOCKHOLM är originalet, där modellen har blivit kopierad och förenklad av åtskilliga konkurrenter. Så därför gjorde vi precis tvärtom; vi tog fram en ännu snyggare, skönare och bättre fåtölj. Helt utan kompromisser.

STOCKHOLM som läderfåtölj är en maskulin variant i serien. Som vi tycker är en riktig fullträff! Det vagt flammiga lädret ger fåtöljen en karaktär och utstrålning som för tankarna till svunna tider. Läderfåtöljen har fått en stor uppgradering med ett helt nytt underrede. Hela underredet är tillverkat av massiv ask som har fått sig en gråbrun bets, vilket ger en känsla av drivved. Underredet är tillverkat för hand, där varje fåtölj är unik. Kompositionen i lädret är 70% skinn och 30% textil. Det ger en miljövänlig och prisvärd fåtölj som bibehåller alla positiva egenskaper en läderfåtölj besitter.


STOCKHOLM är uppbyggd på en massiv trästomme i ek och gran. Modellen levereras monterad i sektioner för bästa möjliga passform. Sittkomforten är mycket god, med ett något längre sittdjup än standard. Ryggkudden har uppgraderats och blivit lite mjukare, men fortsatt så är STOCKHOLM en ”sittriktig” fåtölj, som passar precis lika bra för slappa hemmakvällar som till kontoret.

Tygkvalitet: 70% läder 30% polyester. Vikt: 480g/lm. Martindale: 30.000. Ljusfasthet 4/5. Pilling 5/5.

Fåtöljen levereras monterad, med undantag för benen som du enkelt skruvar fast i de förborrade hålen.

Notera att extrabilderna visar fåtöljen i utförandet Cognac. 

Bredd:122 cm
Djup:90 cm
Benhöjd:17 cm
Höjd:81 cm
Armstödets bredd:18 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:58 cm
Material:Tyg/Textil, Trä
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här