Logga in

Sammet grå
Se produktfilm
20

STOCKHOLM 3-sits soffa Velvet Edition Ljusgrå

9995:- / 7995:-
Antal: 
Köp
10
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover
En av årets trendigaste nyheter! Stockholm Velvet Edition har högsta designkänsla till ett oslagbart pris. En otroligt snygg soffnyhet i ett lent och mjukt sammetstyg.

Stockholm är en fantastikt snygg serie soffor som är tillverkade efter ledorden; design behöver inte vara dyrt. Och vi lyckades! Stockholm är en otroligt väldesignad soffa som har allt - kvalitet, komfort och ett lågt pris. Modellen ingår i vårt designsortiment STUDIO Collection. Ett exklusivt sortiment soffor som håller hög kvalitet och ger massor av design för pengarna. 


Alla soffor i serien är retroinspirerade i sin formgivning med en snygg träram som omger hela soffans undersida. En vacker detalj som ger modellen en dimension extra. Armstöden är raka och markanta med en tydlig kontrast mot de snedställda benen. Soffan har breda sittplymåer, vilket gör att man utan problem får plats två personer på varje sits. Modellen har en snygg baksida, vilket ger möjlighet att "möblera mitt i rummet".

Stockholm är en hel serie soffor som finns i ett flertal olika utföranden. Detta är en specialversion i ett trendigt sammetstyg. Alla soffor har ett underrede i mörkbetsat massivt trä. Sittkomforten är mycket god, med relativt djup sits och medelmjuk sittkomfort.
Sittplymå i kallskum - dubbla lager i 30 respektive 18kg/m2. Soffan levereras monterad, med undantag för benen som du enkelt skruvar fast i de förborrade hålen. Detta är en specialversion i en sammetsklädsel.
Bredd:219 cm
Djup:90 cm
Höjd:81 cm
Armstödets bredd:21 cm
Sitthöjd:45 cm
Sittdjup:58 cm
Material:Tyg/Textil
Sittplatser:3 st
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Medium

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-6 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas hem till dig helt utan kostnad. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRI FRAKT & FRI RETUR

Alla köp över 500 kr har fri frakt i hela Sverige. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom fri retur på alla produkter som är oanvända i originalförpackning. Den fria returen gäller i tre dagar med undantag för hygienvaror. Önskar du mer information kring leveransen så finns det att läsa i våra köpvillkor.

Hittar du inte vad du letar efter, sök här