• Frakt fr. 0 kr
  • Öppet köp 365 dagar

Logga in

CROMWELL Fåtölj Ljusgrå i gruppen Vardagsrum / Fåtöljer / Howardfåtöljer hos SoffaDirekt.se (HS-196-10-2)
Se produktfilm
20

CROMWELL Fåtölj Ljusgrå

4995:- / 3995:-
Antal: 
Köp
21
  |  
  • Produktfakta
  • Mått & Storlek
  • Tygprover

Cromwell fåtölj är en klassisk och tidlös modell av fåtölj som tillhör familjen howard. Vår Cromwell fåtölj är ett fantastiskt hantverk där vi inte kompromissar med varken kvalite eller material, en enkel och elegant möbel med riktigt god komfort.

Här sjunker du härligt ner i fåtöljen som formar sig efter dig och du kan anpassa komforten med den tillhörande kudden som stabiliserar upp ryggen precis där du önskar. Cromwell har ett tyg som liknar linne i utförandet men som är lent som sammet. Fåtöljen har pikerad rygg som ger ett vackert intryck. En häftig kombination helt enkelt!

De främre benen är svarvade för hand i mörkt trä med hjul av mässing och de bakre benen i mörkt trä har stramare linjer med en lätt böjning. Sittplymån har en kärna av pocketfjädring likt en säng och för bästa komfort är den omsluten av högresistent kallskum 28/45 kg/m3. Ryggen består av 2 olika hårdheter av högresistent kallskum 22/30 kg/m3 och ryggen är dessutom djuphäftad med ett gediget hantverk. Ramen är gjord av solitt trä, nozagfjädring, plywood och masonit klädd med kallskum och vadd. Tyg av 100% polyester med 45.000 martindale. Att tillverka fåtöljen och sittdynan på detta vis ger inte bara fåtöljen en bra komfort, utan också en exklusiv och hållbar fåtölj.

Fåtöljen levereras monterad med undantag för benen som smidigt skruvas på. En kudde med måttet 46x46 cm ingår.

Bredd: 90 cm
Sofftyp: Fåtölj
Djup: 88 cm
Benhöjd: 14 cm
Höjd: 93 cm
Armstödets bredd: 15 cm
Sitthöjd: 53 cm
Sittdjup: 55 cm
Material: Trä, Tyg/Textil
Är du osäker? Här kan du beställa tygprover helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret nedan så skickar vi dina med leverans inom 2-4 dagar.
LÄS MER
LÄS MINDRE
Alternativa färger
Komfort & Standard
  • Mjuk
  • Medium
  • Fast
  • Bra
  • Bättre
  • Bäst
Bäst Mjuk

LEVERANSINFORMATION

Våra lagervaror skickas inom 24 timmar. Det innebär att normal leveranstid är mellan 2-7 arbetsdagar. Mindre produkter skickas till närmsta postombud, medan alla större försändelser skickas till närmsta Bring-terminal eller hem till dig mot en mindre avgift. Transportören aviserar alltid leveransen minst en dag i förväg, med förslag på olika leveranstillfällen. Observera att lagerstatus kan skilja mellan olika produkter.

FRAKT FRÅN 0 KR & ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Hos SoffaDirekt har du fri frakt till terminal eller postombud på alla köp över 500 kr. Vi tar inte heller ut några expeditionsavgifter! Om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd så har vi dessutom öppet köp 365 dagar på alla produkter som är oanvända i obruten förpackning. Önskar du mer information kring leveransalternativ och priser, så finns det att läsa i våra köpvillkor.

CROMWELL 3-sits soffa Ljusgrå
20
7995:- Ord. pris 9995:-
Hittar du inte vad du letar efter, sök här